Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 20. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Brutálisan megkéselt egy nőt egy fiatal férfi

Brutálisan megkéselt egy nőt egy fiatal férfi

A gyanú szerint csütörtök hajnalban egy 26 éves férfi több késszúrással megsebesített egy nőt.

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves berhidai lakossal szemben – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az eljárás adatai alapján a férfi csütörtökön 4 óra 30 perc körül Berhidán, egy buszmegállóban minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt a vele szemben gyalogosan közlekedő nőre.

A sértett védekezni próbált a számára csak látásból ismert férfi szúrásai ellen, így dulakodás alakult ki közöttük. Az elkövető eközben saját magát is megszúrta, ekkor abbahagyta a szurkálást, majd a sértettet magára hagyva távozott a helyszínről.
A kiérkező járőrök egy órán belül a lakásán elfogták a 26 éves berhidai elkövetőt, akit előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A nőt sérülései miatt kórházba szállították.

A nyomozók a fiatalembert emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni