Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 09. 15:42, kedd | Helyi sport
Forrás: Máté Gergő

Bratislava Open

Bratislava Open

Május 6-án került megrendezésre Szlovákiában a Koreai Nagykövetség által támogatott Bratislava Open-t.

14 ország 62 csapata között a Máté Taekwondo, Máté Zsolt Mester vezetésével három fővel képviseltette magát.

0

Berei Béla -57 kg-os kadet korcsoportban nevezett, de sajnos a nevezése előtti 6 fős mezőny a verseny napjára egy ellenfélre olvadt. Az osztrák fiút Béla nagy fölénnyel legyőzte, és ezzel a versenyt is megnyerte.

Dezső Ábel az ifjúsági -73 kg-ban az első meccsén egy, a későbbi ezüstérmes litván versenyzővel találkozott. Nagyon szoros meccsen 5-7 re vesztett, de nagyon jól küzdött, a fekete öves litván nagyon megszenvedett a győzelemért, úgy hogy Ábel többször vezetett a meccs közben.

Grexák Csaba a kadet -49 kg-ban az első meccsén egy rutinos szlovák fiúval találkozott, aki a most újra versenyezni kezdő Csabát nagy fölénnyel győzte le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak