Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Június 07. 11:33, péntek | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser DIGI Kft.

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI – amint azt ígérte – elsősorban ügyfelei kéréseit figyelembe véve építi tovább mobilhálózatát és hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé mobilszolgáltatásait. A távközlési cég mindemellett folyamatosan bővíti telefonkészülék portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat. A DIGI személyesen és telefonon is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, akik észrevételeiket és visszajelzéseiket a digi.hu oldalon megtalálható elektronikus űrlapon keresztül is elküldhetik a cégnek.

A DIGI Csoportról

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A DIGI Csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen szolgáltatásaival. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, vezető szerepet játszik a kábeltelevízió piacon, ezen kívül az egyik legmodernebb optikai hálózat tulajdonosa. A cég hazánkban 1998 óta van jelen, ügyfelei számára a legjobb ár-érték arányú távközlési szolgáltatásokat nyújtja a vezetékes szolgáltatások terén, és a mobil piacon egyaránt. Ez a versenyelőny az elmúlt évek alatt a cég több százezer előfizetője számára is kézzel fogható előnnyé alakult át, akik ezáltal gyorsabb és kedvezőbb árú hozzáférést nyertek a legjobb minőségű szolgáltatásokhoz. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2018. májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:09, hétfő | Helyi

Afgán határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Június 24. 16:07, hétfő | Helyi

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Június 24. 15:28, hétfő | Helyi

Röplapnyomtatás, enteriőr-fotózás és tűzugrás

Színes múzeumi élménysorozat a legrövidebb éjszakán

2019. Június 24. 15:25, hétfő | Helyi

VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak.