Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Június 07. 11:33, péntek | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser DIGI Kft.

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI – amint azt ígérte – elsősorban ügyfelei kéréseit figyelembe véve építi tovább mobilhálózatát és hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé mobilszolgáltatásait. A távközlési cég mindemellett folyamatosan bővíti telefonkészülék portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat. A DIGI személyesen és telefonon is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, akik észrevételeiket és visszajelzéseiket a digi.hu oldalon megtalálható elektronikus űrlapon keresztül is elküldhetik a cégnek.

A DIGI Csoportról

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A DIGI Csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen szolgáltatásaival. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, vezető szerepet játszik a kábeltelevízió piacon, ezen kívül az egyik legmodernebb optikai hálózat tulajdonosa. A cég hazánkban 1998 óta van jelen, ügyfelei számára a legjobb ár-érték arányú távközlési szolgáltatásokat nyújtja a vezetékes szolgáltatások terén, és a mobil piacon egyaránt. Ez a versenyelőny az elmúlt évek alatt a cég több százezer előfizetője számára is kézzel fogható előnnyé alakult át, akik ezáltal gyorsabb és kedvezőbb árú hozzáférést nyertek a legjobb minőségű szolgáltatásokhoz. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2018. májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.