Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2019. Június 07. 11:33, péntek | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser DIGI Kft.

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI – amint azt ígérte – elsősorban ügyfelei kéréseit figyelembe véve építi tovább mobilhálózatát és hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé mobilszolgáltatásait. A távközlési cég mindemellett folyamatosan bővíti telefonkészülék portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat. A DIGI személyesen és telefonon is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, akik észrevételeiket és visszajelzéseiket a digi.hu oldalon megtalálható elektronikus űrlapon keresztül is elküldhetik a cégnek.

A DIGI Csoportról

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A DIGI Csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen szolgáltatásaival. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, vezető szerepet játszik a kábeltelevízió piacon, ezen kívül az egyik legmodernebb optikai hálózat tulajdonosa. A cég hazánkban 1998 óta van jelen, ügyfelei számára a legjobb ár-érték arányú távközlési szolgáltatásokat nyújtja a vezetékes szolgáltatások terén, és a mobil piacon egyaránt. Ez a versenyelőny az elmúlt évek alatt a cég több százezer előfizetője számára is kézzel fogható előnnyé alakult át, akik ezáltal gyorsabb és kedvezőbb árú hozzáférést nyertek a legjobb minőségű szolgáltatásokhoz. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2018. májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 12:00, péntek | Helyi

130 éves a Budapest-Lajosmizse vonal

A Budapest–Lajosmizse vasútvonal átadásának 130. évfordulója alkalmából nosztalgiavonat indul szeptember 29-én, 9:28-kor a Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére.

2019. Szeptember 20. 11:56, péntek | Helyi

Közérdekű közlemény

2019. szeptember 20-án, pénteken (egész nap) katonai járművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani

2019. Szeptember 20. 11:52, péntek | Helyi

Tegyen egy kirándulást Svájcba, utazzon vonattal közvetlenül Zürichbe!

Budapestről Tatabányán és Győrön át minden nap közlekedik egy-egy pár nappali és éjszakai vonat, amelyekkel kényelmesen, átszállás nélkül lehet eljutni Svájc kapujába, Zürichbe.

2019. Szeptember 20. 11:50, péntek | Helyi

Lezárt akta: Elvitték a buszt, de nem volt engedélyük

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a társasággal szemben, akik kinyitottak, majd elvittek egy parkoló buszt a sándorfalvi autóbusz-állomásról. Eljárás indult ellenük.