Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Október 11. 09:45, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

Bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

A Békéscsaba ellen megnyert múlt heti Hepp-kupa kalandozás után ismét a bajnokságban szerepel a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos kosárlabdacsapata.

A kék-sárgák ezúttal saját „otthonukban”, a Hódtói Sportcsarnokban fogadják a bajnokságban eddig jól kezdő Bonyhádot. A szombat este 18:30-kor kezdődő összecsapás sok izgalmat tartogat a nézőknek.

Már négy fordulón vannak túl a gárdák a 2017-18-as idény alapszakaszában, amelyben a bonyhádiak épp fordított mutatóval kezdtek, mint a Hódmezővásárhely: 3-1-gyel a tabella második helyén tanyázva várják a feldobást. Eddig a Nyíregyháza, a Békés és a Nagykőrös hódolt be nekik, a Pécs viszont szoros mérkőzésen legyőzte őket. Négy olyan játékosuk van, aki meccsenként 10 pont fölött átlagolt. Faragó és Tömösváry 15 pont fölött jár, ha a meccsenkénti mutatókat nézzük, de Somogyfoki Péternek és Baki Sándornak sem kell szégyenkeznie.

A másik oldalon már azért árnyaltabb a helyzet. A Miskolc ellen megszerzett idei első győzelem után a Vasas ellen egy utolsó másodpercekben kapott hármassal maradt alul Utasi Gábor alakulata, ami így a tizenkettedik. Bíztató, hogy a miskolciak ellni derbin igencsak jó ritmusban mozgó, pörgős és jól célzó együttes benyomását keltették Vásárhelyen. Szabó és Varga 18 pontnál is többet szerez meccsenkénti bontásban, sőt úgy tűnik, hogy a bajnokságban újonc szerb légiós Gajic is szépen megállja a helyét. hiszen ponterő játéka mellett sok lepattanót kap le a palánk alatt. A sikerhez azonban az kell, hogy ismét harmonikus csapatjátékkal rukkoljon elő a Kosársuli, amihez az sem lenne baj, ha kiváló védekezés mellett jó dobóteljesítmény is párosulna.

A Vásárhelyi Kosársuli Bonyhádi KSE elleni összecsapása 2017. október 14-én 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A nézők a találkozót ezúttal is ingyenesen tekinthetik meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét