Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 18. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapokon

Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapokon

Bohócdoktorok ügyességi és váltóversenyen mozgatták meg a Szegedi Közlekedési Társaság buszain érkező 600 óvodást és kisiskolást, akik péntek délelőtt a repülőtérre, a Repülőnapokra csoportokban érkeztek.

A Szegedi Repülőtéren 2017. szeptember 15-16-17-én három napos nagyszabású Szegedi Repülőnapok és Légiparádé várta a repülés iránt érdeklődőket. Az eseményen a légi csodák, repülőgépek, hőlégballonok mellett részt vett a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is.

A rendezvény teljes ideje alatt a bohócdoktor standon sok érdekesség mellett lufi hajtogatás, ajándékosztás, bohócorr osztás volt.

A jótékonysági alapítvány a Repülőnapokon több ezer ajándékot osztott ki, ezzel is felhívva a figyelmet a jótékonysági szervezetek tevékenységének fontosságára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.