Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2019. Április 02. 07:23, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Betörtek a hédervári postára, majd zsákutcába hajtottak a betörők

Betörtek a hédervári postára, majd zsákutcába hajtottak a betörők

Indítványozta hétfőn annak a két férfinek az előzetes letartóztatását a rendőrök, akik a gyanú szerint betörtek a hédervári postára.

Ismeretlenek március 31-én 5 óra 20 perckor törtek be a hédervári postahivatalba. Egy szemtanú jelezte a rendőröknek, hogy egy gyanúsan mozgó kocsit látott a közelben, ezért a járőrök keresni kezdték a járművet. Hédervár egyik zsákutcájában megtalálták, amelyben két férfi ült.

A rendőrök megállították az autót, igazoltatták a sofőrt és utasát, valamint átvizsgálták a járművet és az abban fellelt csomagokat. Ennek során, valamint azon a helyszínen, ahol korábban a két férfi megállt a kocsival, bűncselekmény elkövetéséhez használt tárgyakat és eszközöket, illetve ruhaneműket és egy gáz-riasztó fegyvert is találtak. A betörés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 és 31 éves szlovák állampolgárokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindkettőjüket lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a két külföldi férfi több hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett Mosonmagyaróváron és környékén, ezért 2019. április 1-jén a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 19. 08:52, vasárnap | Kék hírek

Őrizetbe vették a tiszaújvárosi támadókat

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a férfiakat, akik Tiszaújvárosban egy verekedést követően több embert megszúrtak, a sértettek közül egy 29 éves férfi az életét veszítette.

2021. Szeptember 18. 16:05, szombat | Kék hírek

Verekedés közben leszúrtak egy férfit Tiszaújvárosban

Összeverekedett két társaság Tiszaújvárosban péntek este, az összetűzésben egy megszúrt férfi meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

2021. Szeptember 18. 08:52, szombat | Kék hírek

Oltatlanoknak állított ki védettségi igazolványt egy háziorvos

Elfogtak a rendőrök egy 71 éves háziorvost, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban olyan embereket juttatott védettségi igazolványhoz, akik nem kaptak koronavírus elleni védőoltást

2021. Szeptember 17. 14:08, péntek | Kék hírek

Nem akart gyalogolni, így lopott egy biciklit

A tatabányai nyomozók azonosították és kihallgatták a 25 éves gyanúsítottat. A lopott kerékpárt a tulajdonosa visszakapta.