Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 01. 18:13, vasárnap | Helyi
Forrás: Benkő Edina

Berben Túra a mártélyi hullámtérbe

Berben Túra a mártélyi hullámtérbe

A Berben Túra 2016. április 30-án a mártélyi holtágon Mindent Bele túrát tartott.

Bereczky Bence vezetésével kenutúrán vehettek részt a jelentkezők.

Bereczky Bence Hódmezővásárhelyen született, gyermekkorától vízilabdázott, a gimnáziumi évek alatt pedig megismerkedett a természetjárással, vízitúrázással. Miután megszerezte a vizitúravezetői engedélyét az egyetemi évek alatt már túravezetőként dolgozott. A túraszervezés során számos tapasztalattal gazdagodott és találkozott a magyar tradicionális harcművészettel a barantával, amely a magyar népi és testi kultúrát próbálja feléleszteni. 2012-ben megalapította a saját csapatát Hódmezővásárhelyen, Hód Baranta néven. Ekkor felmerült benne az ötlet, hogy a környékbeli fiataloknak tartalmas és izgalmas kirándulásokat szervezne, amely során valós értékekkel találkozhatnak az érdeklődők. A sportolási lehetőségek és a prevenciós foglalkozások mellett, környezetvédelmi szakemberként fontosnak tartja a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek terjesztését is a fiatalok között.

A Berben Túra aktív és minőségi szórakoztatást kínál a térségben lévő iskoláknak, cégeknek és sportegyesületeknek. Vállal osztálykirándulásokat és csapatépítő rendezvényeket, melyeket természet közeli helyszíneken, aktív kikapcsolódást nyújtva tartanak meg.

Mindent bele túrán a jelentkezőket megismertetik az összes szolgáltatásukkal. A kenutúra előtt minden túrázó elméleti oktatásban részesül, védőfelszerelést kap. A túra alatt játékos feladatok, jó hangulat várja a résztvevőket.

További információk: www.berben.hu

A túrákra jelentkezni, a +36-30-573-2026 telefonszámon vagy a bence@berben.hu e-mail címen lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: