Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2016. Június 09. 10:26, csütörtök | Helyi
Forrás: Benkő László

Bemutatták az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság hivatalos érmeit és az éremátadó formaruhákat

Bemutatták az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság hivatalos érmeit és az éremátadó formaruhákat

Bemutatták a 43. ARENA Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság hivatalos érmeit és az éremátadó formaruhákat Hódmezővásárhelyen.

Az egyedi kerámiamedálok Hódmezővásárhely címerével vannak díszítve. A díjátadó formaruhák letisztult, elegáns stílusát vásárhelyi hímzéssel koronázták meg, amely városunkat szimbolizálja a nemzetközi eseményen.

Az Eb július 6-tól 10-ig kerül majd megrendezésre a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.
Az Eb június 8-ai főpróbáján elrajtolt 88. Ifjúsági Úszó Országos Bajnokság is. A verseny vasárnapig tart majd, a tét pedig óriási, hiszen a nyertesek részt vehetnek a júliusi Eb-n.


Almási István polgármester a sajtótájékoztatón tartott beszédében elmondta, hogy az Eb-re épített új uszoda rész és az egyéb felújítások 1 milliárd forintba kerültek. Elkészült a 33x25 méteres bemelegítő medence, az új öltözők és szociális létesítmények, továbbá egy teljesen új konditerem is várja a sportolókat.


Gyurta Dániel világ- és olimpiai bajnok úszó, - a 43. Arena Junior Úszó EB arca - kiemelte a bemelegítő medence fontosságát. Véleménye szerint, a város remekül dolgozott és az úszó létesítmény mindenki igényeit kielégíti majd.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 15. 11:46, péntek | Helyi

Parkoló autót tört fel

Lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a 32 éves férfi ellen, aki egy parkoló autóból vitt el egy kézitáskát Sándorfalván.

2019. November 15. 11:43, péntek | Helyi

Hiába telt az idő

Négy évvel a mórahalmi ékszerbolt kirablása után a szegedi rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a második feltételezett elkövetőt. Társát négy hónappal ezelőtt fogták el a nyomozók.

2019. November 15. 11:40, péntek | Helyi

Több kocsival közlekednek a Puskás Aréna avatása miatt a délutáni és éjszakai vonatok

A Puskás Aréna avatóünnepségére sokan vonattal érkeznek és a azt követően is rengetegen indulnak útra vasúton, ezért a MÁV-START számos vonalon több kocsival közlekedteti a vonatokat a megnyitó előtti és utáni órákban.

2019. November 14. 15:55, csütörtök | Helyi

Forgalomkorlátozás a Puskás Aréna környékén

Közel 70 000 szurkoló érkezése várható a 2019. november 15-ei futballmérkőzésre. A sportlétesítmény biztonságos megközelítése érdekében kérjük az állampolgárok fokozott figyelmét.