Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Március 09. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Balszerencsés második maratoni párosban

Balszerencsés második maratoni párosban

Párosban a második maratoni végén nem volt szerencséje Babos Tímeának és a portugál Maria Joao Köhlernek, az egység 11:9-es szuper tie-breaket követően búcsúzott Irapuatóban.

A nyolcad- után a negyeddöntőben is bajnoki tie-breakba torkollott a Babos Tímea-Maria Joao Köhler magyar-portugál vegyes vállalkozás mérkőzése az irapuatói ITF-tornán, de a kettős ezúttal már nem járt szerencsével.

Timiék a holland Kiki Bertens-Richel Hogenkamp duóval találkoztak, az első szettet 6:3-ra hozták, a másodikat ugyanilyen arányban elveszítették, a mindent eldöntő rövidített játszmát viszont a létező legkisebb különbséggel 11:9-re elveszítették, így a legjobb nyolc között véget ért a menetelésük.

A Felix Promotionnel együttműködő Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a karibi körútja során korábban már legyőzött, mexikói Ximena Hermosóval találkozik.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok