Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 19. 11:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Bácskai Júlia tart előadást középiskolásoknak „Agressziókezelés, megküzdési statégiák” címmel

Bácskai Júlia tart előadást középiskolásoknak „Agressziókezelés, megküzdési statégiák” címmel

A „Tornyai Város-rehabilitáció II.” című DAOP-5.1.2/c-14-k2-2014-0002 jelű pályázat keretében Bácskai Júlia pszichológus „Agressziókezelés, megküzdési stratégiák” címmel tart előadást középiskolásoknak!

Az előadás a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatával konzorciumban a Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szervezésében kerül megrendezésre.

Az előadásra 2015. március 23. napján (hétfő) 13:00 órától kerül sor a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ Színháztermében (Hódmezővásárhely, dr. Rapcsák A. út 7.)

A projekt a Széchenyi 2020 projekt keretében valósul meg.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 740 millió forintos összköltséggel, 100%-os Európai Uniós támogatásból a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve valósítja meg a belváros rekonstrukciójának folytatását. Az infrastrukturális fejlesztés mellett, mely a Hódi Pál utcai mélygarázs építését és a felszínen park és játszótér kialakítását, a Tóth Sándor utca felújítását, továbbá a Népkertben közterület rendezését jelenti, Bűnmegelőzési programsorozat is megvalósul, melynek egyik állomása a középiskolás korosztálynak szóló agressziókezeléssel foglalkozó előadás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.