Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. December 19. 15:42, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Bacsa Andrást 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Bacsa Andrást 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Bacsa András 2017. december 19-én, azaz ma ünnepli 90-ik születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai köszöntötték.

Hódmezővásárhelyen született, itt töltötte gyermekéveit. A városhoz közeli tanyán éltek, szülei mezőgazdasággal foglalkoztak, illetve édesapja kőművesként is dolgozott. 15 évesen elvitték leventének, fogságban is volt, később Budapestre került. Kitanulta a kőműves szakmát, majd Hódmezővásárhelyen megismerkedett feleségével. Pesten építkeztek és ott is laktak, dolgoztak. Bandi bácsi nyugdíjazása előtt a repülőtéren dolgozott, mint karbantartó-kőműves, felesége könyvtárigazgató volt.

Bandi bácsi 12 éve költözött vissza szülővárosába, szabadidejében sokat olvas, és sétál, nagyon jó kapcsolatot ápol a környékbeliekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.