Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Március 07. 18:16, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak

Az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak

A járvány óriási hullámban tört Európára, így Magyarországra is, ezért kell zárni, de az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak, az interneten mindent meg lehet vásárolni

- közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára vasárnap a Facebookra feltöltött posztjában.

Schanda Tamás azt kérte a lakosságtól, hogy azokban a boltokban, amelyek továbbra is fogadhatnak vevőket, átgondoltan vásároljanak, ne kelljen feleslegesen, többször menniük. Lehetőleg egy ember menjen egy családból, így is csökkentik a kontaktusszámot, valamint fontos, hogy az emberek, ha tudnak, kártyával fizessenek, mert a készpénz felületén is megmaradhat a vírus.

Tartsák be 1,5-2 méteres távolságot az üzlet munkatársaitól és a többi vásárlótól is, viseljék a maszkot megfelelően, valamint kezüket gyakran fertőtlenítsék - hívta fel ismételten a figyelmet az óvintézkedésekre az államtitkár.

"Köszönettel tartozunk a kereskedelmi dolgozóknak, hiszen folyamatosan helytállnak a legrosszabb időszakokban is, és biztosítják azt, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt. Vigyázzunk fokozottan az egészségükre!" - fogalmazott Schanda Tamás a Facebookon.

Címkék: üzlet, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.