Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 18. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MNO

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

A Google ügyvezető elnökének kezében fotózták le a Motorola készülő mobilját.

Bizony van előnye annak, ha az ember a Google vezetőségének tagja. A magas fizetésen kívül például az is a pozitív vonzatai közé tartozik, hogy nyugodtan használhatjuk a bemutató előtt álló készülékeket. Kapva az alkalmon, Eric Schmidt, a cég ügyvezető elnöke nemrég az augusztus elsején lelepleződő Motorola X-szel mutatkozott. Az úriember meg sem próbálta takargatni a fejlesztés alatt álló modellt, így szerencsés újságírók több képet is készíthettek róla.

Információk szerint a Motorola újdonsága leginkább szolgáltatásaival igyekszik majd rabul ejteni a vásárlókat. Ezt támasztják alá azok a pletykák, hogy a készülékbe „mindössze” 720 p felbontású kijelző, kétmagos, 1,7 GHz-es processzor és 2 GB ram kerül. Bár ezek az adatok nem rosszak, semmiképpen sem mondhatjuk, hogy elegendőek lennének a felső kategóriába. Az amerikai gyártónak mindenesetre nagy szüksége van egy sikeres készülékre, mivel az eladásai hosszú ideje nem az elvárások szerint alakulnak, és ezen mindeddig a Google sem tudott változtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk