Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 20. 09:13, kedd | Helyi
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatósága

„Az ördög Pradát visel”

„Az ördög Pradát visel”

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint négymillió forint értékű hamis ruházati terméket találtak egy teherautóban.

A pénzügyőrök egy Törökországból Hollandiába tartó török kamiont ellenőrizek Hegyeshalomnál.

A jármű átvizsgálásakor, a gyárilag kialakított rekeszekben és a vezetőfülkében található bőröndökben Prada márkajelzésű ruhákat találtak a NAV munkatársai. Az előzetes szakértői vélemény szerint a pulóverek hamisítványok, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A pénzügyőrök a több mint négymillió forint értékű rakományt lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt feljelentést tettek.

A filmek, fotók a NAV Facebook oldalán megtalálhatók:

https://www.facebook.com/NAVprofil/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.