Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2014. December 18. 11:58, csütörtök | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Az önkormányzat munkatársai a 90. születésnapján köszöntötték Benkő Juliannát

Az önkormányzat munkatársai a 90. születésnapján köszöntötték Benkő Juliannát

Benkő Julianna december 10-én ünnepelte 90. születésnapját. Ebből az alkalomból köszöntötték a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai.

Női szabóként végzett, de nem sokáig dolgozott szakmájában. Minden álma az volt, hogy pedagógus legyen, szülei viszont nem tudták taníttatni. Dolgozott a közigazgatásban, vezette a városi tanács oktatási osztályát, 26 évig volt a hódmezővásárhelyi nevelőintézet igazgatója. Munkájáért több kitüntetést kapott. A nevelőintézetből ment nyugdíjba. Szeret olvasni, laptopon tájékozódik a napi eseményekről. Testvére elhunyt, az ő a családjával ápol szoros kapcsolatot.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 15:38, csütörtök | Helyi

Családi matiné a divat jegyében

Legyen Tiéd a Divat! címmel rendez családi délelőttöt gyerekfoglalkozásokkal a Tornyai János Múzeum az Ó!divat kiállításán szeptember 25-én 10 órai kezdettel.

2021. Szeptember 16. 15:34, csütörtök | Helyi

Első alkalommal köszönti az őszt az alföldi retró hétvége

A már jól ismert balatoni vonalak mellett szeptember 18-án és 19-én Szeged és Békéscsaba között is megcsodálhatók a MÁV-START retró járművei.

2021. Szeptember 16. 15:30, csütörtök | Helyi

Forgalomba állt az első megújult Bzx mellékkocsi

Befejeződött a MÁV Vagon Kft. székesfehérvári műhelyében az első, már a MÁV‑START új dizájn szerinti színekre festett Bzx mellékkocsi fővizsgálata,

2021. Szeptember 16. 15:23, csütörtök | Helyi

Vasútépítő munkagépek érkeztek a MÁV FKG-hoz

A MÁV FKG többek között a vasúttársaság több mint 7000 kilométeres vágányhálózatának karbantartásáért felel, évente a teljes hálózat körülbelül egynegyedén végeznek nagygépes karbantartási, illetve felújítási munkákat.