Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 05. 11:18, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

AZ ÓBUDAI KASZÁSOKAT FOGADJA A KOSÁRSULI

AZ ÓBUDAI KASZÁSOKAT FOGADJA A KOSÁRSULI

Egyre közelebb kerül a Vásárhelyi Kosársuli az NBI/B csoportos bajnokság felsőházi rájátszásához.

Azonban az alapszakaszból hátralévő meccseken a kék-sárgáknak minden győzelem fontos ahhoz, hogy bejussanak a két konferencia legjobb nyolc együttese közé.

A következő állomás az Óbudai Kaszások elleni hazai bajnoki lesz szombaton 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokban.

A Kaszások eddig 7 vereség mellett 6 győzelmet könyvelhetnek el , amivel a tabella hetedik helyén állnak. Nincsenek túl jó formában, mivel 2015-ben csak egyszer hagyták el győztesen a pályát, akkor a Kecskemét ellen diadalmaskodtak magabiztosan. Azóta viszont a Szolnok, a Tiszaújváros és a Budafok csapata ellen sem termett nekik túl sok babér. A soraikban több rutinos játékost fedezhetünk fel, náluk pattogtat például a vásárhelyi közönség korábbi kedvence Kováts Róbert. Mellette Krasznai és Sebők neve csenghet ismerősen.

Az összecsapás esélyese egyértelműen a Kosársuli. A keleti csoport második helyét elfoglaló Vásárhely két sikert jegyez az elmúlt két hétben, így Vejinovicsék már-már feledtetni tudták a Hepp-kupa fináléban, és az azt követő két összecsapáson elszenvedett vereségüket. Ráadásul dr. Elek András tanítványai legutóbb, Egerben újra bebizonyították, hogy nagyon tudnak küzdeni. A sikerben akkor a mindössze három dobókísérletet elvétő Varga Dániel mellett Nyilas Istvánnak és Czibere Zoltánnak voltak elévülhetetlen érdemei. Sőt jó hír, hogy őket várhatóan az előző fordulóban sérült Vas Péter is segíti majd.

A Vásárhelyi Kosársuli – Óbudai Kászások bajnoki mérkőzés 2015. február 7-én 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A találkozóra a két főtámogató, a Takarékbank Zrt. és a Magyar Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.