Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 03. 16:52, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Autópálya-pihenőn felejtette a gyerekét Magyarországon egy osztrák nő

Autópálya-pihenőn felejtette a gyerekét Magyarországon egy osztrák nő

Ottfelejtette a kislányát Budaörsnél egy autópálya-pihenőn egy osztrák nő, és csak Bécsben vette észre, hogy a gyerek nincs az autóban.

Ottfelejtette a kislányát Budaörsnél egy autópálya-pihenőn egy osztrák nő, és csak Bécsben vette észre, hogy a gyerek nincs az autóban - közölte hétfőn az osztrák rendőrség.

Az osztrák rendőrség nemzetközi ügyeletére (SPOC) pénteken kora hajnalban futott be egy magyar férfi telefonos bejelentése arról, hogy talált egy kislányt, akit az anyja az autópálya mellett egy benzinkútnál felejtett - írták az osztrák hatósági közleményben. A 11 éves gyerek ezután telefonon elmondta a bécsi rendőröknek nevét és lakcímét, az édesanyja mobiltelefonszámát azonban nem tudta megadni.
Az anya időközben hazaért Bécsbe és kétségbeesetten tett bejelentést a gyerek eltűnéséről. A rendőrök hamarosan megnyugtatták, hogy megtalálták a kislányt. A szülők reggel elhozták a gyereket a budaörsi rendőrségről.
Mint kiderült, az anya és a lánya nyaralásról tartott hazafelé, amikor hajnali egy óra körül megálltak az autópálya-pihenőnél. Az anya a mellékhelységben volt, amikor egy kocsiajtót hallott becsapódni és azt hitte, hogy a kislány már visszaszállt az autóba, ezért beült és elhajtott. Csak Bécsben vette észre, hogy a gyerek mégsincs a kocsiban.
Az ügyészség megvizsgálja, hogy történt-e büntethető cselekmény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön