Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Szeptember 07. 10:01, hétfő | PR

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

A hipermarketek egyik legnagyobb előnye, hogy a műszaki cikkektől az élelmiszerig gyakorlatilag bármit megtalálunk egy helyen. Nem kivétel ez alól az Auchan sem, ám a történet nem is áll meg itt.

Ha esetleg nem tudunk egyben fizetni egy kívánt termékért, az Auchan áruhitelért sem kell a szomszédba mennünk.

Hipermarket, minden egyben

Az utóbbi évtizedektől kezdődően már hazánkban is egyre elterjedtebbek a hipermarketek. Szinte nincs már olyan város, ahol ne találkoznánk legalább eggyel. Ez természetesen nem is csoda, hiszen egyetlen csomagban egy rendkívül komplex kínálatot kapunk. Széles termékskála, friss és kedvező árú termékek és egyéb kiegészítő szolgáltatások – üzletsorok, éttermek stb. – teszik utánozhatatlanná ezeket az áruházakat. Mivel népszerű vásárlási opcióról van szó, szinte adta magát, hogy pénzügyi fronton is bővüljön a paletta.

A hitelfelvétel manapság már szintén egy jól ismert, gyakran használt szolgáltatás. Számos kedvező ajánlattal találkozhatunk, melyek segítségével hozzájuthatunk a kívánt termékhez, mégis a pénzünknél maradunk a futamidő végére is. A hitelek típusai eltérőek lehetnek, a legnépszerűbbek talán mégis a személyi kölcsönök és áruhitelek, melyek kisebb összegben is igényelhetők, kamatozásuk általában fix, futamidejük pedig meglehetősen rugalmas. Ezen lehetőségek sorát erősíti az Auchan áruhitel is melyről további információt az Oney weboldalán talál.


Jó döntés-e az áruhitel?

Egy kérdés, melyre megfelelő választ csak bizonyos szempontok tisztázása után adhatunk. Ami tény: az Auchan áruhitel egy gyorsan intézhető és rendkívül kedvező opciót kínál, ha egy drágább termékhez azonnal szeretnénk hozzájutni és esetleg nincs meg hozzá a keretünk. Ugyanakkor mindenképpen mérlegeljünk, hogy megéri-e nekünk a törlesztőrészleteket az adott készülék, háztartási gép, kerti bútor, okostelefon stb.

Ezt tulajdonképpen minden hitelfelvétel előtt tisztáznunk kell magunkban, habár a kockázat ma már minimális. Az Auchan áruhitele is fix kamatozású, így könnyedén számolhatunk a havi törlesztőrészletekkel, azok nem fognak növekedni. További egyszerűség, hogy a teljes folyamat helyben intézhető, a pozitív hitelbírálat után pedig már haza is vihetjük a kiszemelt terméket. Az ügyintézés tehát semmilyen problémát nem jelent.

A saját anyagi helyzetünk felmérése pedig már rajtunk áll. Semmiképpen sem szabad felelőtlenül hitelekbe bonyolódnunk, csak azért, hogy gyorsan hozzájussunk valamilyen drágább termékhez. Az Auchan áruhitel persze kisebb összegektől is igénybe vehető, így előfordulhat az is, hogy valamire gyorsan szükségünk van, egyszerűen csak nem szeretnénk egy összegben kifizetni a vételárat. Akárhogy is, abban biztosak lehetünk, hogy egy könnyen elérhető és kedvező hitelopció bármikor a rendelkezésünkre áll.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.