Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 10. 16:52, hétfő | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Átgázoltak a Békéscsabán a kék-sárgák

Átgázoltak a Békéscsabán a kék-sárgák

Óriási, 82 pontos győzelmet aratott a Vásárhelyi Kosársuli Békéscsabán, a Hepp-kupa első fordulójában.

Utasi Gábor csapata nem igazán hagyta nyitva azt a kérdést, hogy melyik alakulat akarta jobban a győzelmet. A kék-sárgák jövő pénteken Salgótarjánban lépnek pályára bajnokin.

Vas Péterék már az első negyedben megmutatták, hogy mekkora a különbség köztük és a jelenleg az NBII-ben szereplő Békés megyei alakulat között. Ezután sem húzták be a féket, és a nagyszünetre újabb 17 egységgel fejelték meg vezetésüket. A henger nem állt le: a hátralevő két játékrészben sem sok esélyt adtak ellenfelüknek, így több osztálykülönbséget mutató nagy arányú sikert arattak az idegenbeli összecsapáson.


Békéscsabai KK - Vásárhelyi Kosársuli 52 - 134 (11-40 14-31 13-34 14-29)

Békéscsaba, 50 néző - vezette: Borgula, Papy
Kosársuli: SZABÓ P. 18/9, Kelemen 13/3, ROSTÁS I. 24, VAS 21/15, Genal 10/3,
csere: Béres 5/3, PAVLOVICS 17/6, VARGA Z. 14/6, Nemes 9/3, Rostás G. 3

Utasi Gábor edző: “Kicsit féltem a mérkőzéstől. Azt azért tudtam, hogy jobb csapat vagyunk a Békéscsabánál, de előfordul, hogy a gyengébb ellenféllel szemben motiválatlanul, erőlködve játszik egy csapat. Nem így történt, a játékosok tökéletesen végrehajtották a nekik adott feladatokat, alázatosan játszottak és ezért tudtunk ekkora különbséggel nyerni. Ezen felül még jó százalékkal is dobtunk mezőnyből - valamint fizikai fölényünknek köszönhetően a palánk alatti csatákat is rendre mi nyertük. A találkozó jó felkészülés volt a jövő heti Salgótarján elleni meccsre, tudtuk gyakorolni az edzéseken tanult taktikai elemeket. Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez és a békéscsabai fiataloknak is a lelkes játékhoz.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.