Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Június 24. 14:41, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Aranyos hétvége Rupában

Aranyos hétvége Rupában

Kis Ádám és csapata a Levianus Motorsport Június 12-én felkerekedett, hogy a horvátországi Rupában megrendezésre kerülő autocross versenyen felkészüljön a Matschenbergi Autocross Európa bajnokság futamára.

Három elődöntőből az elsőt megnyerte Ádám, majd a második futam rajtja után egy versenybaleset következtében, futómű probléma miatt feladni kényszerült azt, így a harmadik elődöntőn a negyedik sorból rajtolhatott. Hat autón át kellet átküzdenie magát, de sikerült így is sikerült megnyernie a harmadik elődöntőjét.

Ezúton is köszöni Ádám a szervizcsapatnak, hogy lábra tudta állítani a Mitsubishi Colt-ot a további futamokra.

Következett a döntő, ahol jól fellocsolt pályát talált a nyolc elrajtoló versenyautó.

Ádám elsőnek jött el a rajttól, a győzelmet egy percig sem engedte ki a kezéből. Végig magabiztosan versenyezve nyerte a Division TA & Group H kategória döntőjét.

A Rupai győzelem erőt ad a további autocross versenyekre.

Ádám a FIA CEZ Zóna és Magyar OB közös futamán a Division TA & Group H kategóriában I. helyezést ért el a Mitsubishi Colt EVO-val.

2015.06.26-28.-án németországi Matschenbergi Autocross Európa bajnokság futamán találkozhatunk Ádámmal és csapatával és a Mitsubishi Colt EVO-val.

Támogatók: Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Imperium Computer Kft., Adip’art Kft., Levianus Szolgáltató Kft., Silk Brother Kft.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.