Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Május 04. 12:06, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Apa és fia gyilkolhatott - VIDEÓ

Apa és fia gyilkolhatott - VIDEÓ

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt az apát és fiát, akik a gyanú szerint megöltek egy férfit Dunavarsányban. Szóváltás fajult veréssé és késszúrásokká.

Rendőri egységek lepték el a települést és térségét 2021. május 3-án reggel, miután 7 óra után arról érkezett bejelentés, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit, a támadók elmenekültek. A mentők a 48 éves áldozaton nem tudtak segíteni, belehalt sérüléseibe.

A rövid idő alatt helyszínre irányított rendőri egységek hermetikusan lezárták a települést, esélyt sem adva a további szökésre. A helyzet reménytelenségét felfogva az 54 éves D. Sándor feladta magát a Dunavarsányi Rendőrőrsön. A társa után zajlott hajtóvadászat nem tartott sokáig, 27 éves fiát a zárásban részt vevő járőrök 9 óra körül a helyszíntől 3 kilométerre elfogták – közölte a rendőrség.

Miközben tartott a helyszíni szemle, az adatok gyűjtése, apát és fiát kihallgatták. Mindketten megtagadták a vallomástételt.


Az áldozat az 54 éves gyanúsított válófélben lévő feleségének új élettársa - a bűncselekményt a megromlott házasság aznapi bontópere előtt követték el. A gyanú szerint a férj 27 éves fiával, ifj. D. Sándorral vascsővel, késekkel felfegyverkezve érkezett a Szigetsor utcai házhoz. Kihívták a házból későbbi áldozatukat, akire vascsővel sújtott le fiatalabb támadója, majd apjával együtt ütni kezdték. Egy szomszéd próbált a sértettnek segíteni, ám a támadók vascsővel ütlegelve zavarták el. Az apa elővette kését és többször megszúrta felesége új párját, majd fiával együtt elmenekült.

A 48 éves áldozat belehalt sebesüléseibe, a szomszédot könnyű, zúzódásos sérüléssel látták el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.