Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2017. Január 04. 07:42, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Agyonvert egy idős nőt – 9 órán belül elfogták

Agyonvert egy idős nőt – 9 órán belül elfogták

Egy kecskeméti hotelben elfogták azt az 55 éves nyárlőrinci férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan súlyosan bántalmazott egy 70 éves idős nőt a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson, hogy az asszony életét vesztette

- közölte honlapján a rendőrség. A szerdára virradóra közzétett közlemény szerint V. Endrét a bűncselekmény bejelentésétől számított 9 órán belül fogták el. A férfi - akit emberöléssel gyanúsítanak - beismerte a bűncselekményt.

A rendőrség még kedden közölte, hogy bántalmazás okozhatta egy idős nő halálát Szabadszálláson. A helyi körzeti megbízottat kedden értesítették arról, hogy egy 70 éves helyi asszonyt karácsony óta nem láttak. Lakóházában a rendőr megtalálta az idős nő holttestét.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.