Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2017. Október 03. 15:33, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

A vasúttársaság állásajánlatokkal várja és 50 százalékos utazási kedvezménnyel hívja az érdeklődőket a HVG Állásbörzére

A vasúttársaság állásajánlatokkal várja és 50 százalékos utazási kedvezménnyel hívja az érdeklődőket a HVG Állásbörzére

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport megújult standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a rendezvényre látogatóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a három budapesti pályaudvarra (Keleti, Déli, Nyugati), illetve Kelenföld és Zugló vasútállomásokra.
Az állásbörzén főként informatikai, gazdasági, műszaki állásajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők a MÁV-csoport új standján.

Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen, az A18-as standnál vagy ahttp://www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is jelentkezhetnek. A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre keres munkatársakat. A vállalat hosszú távon számít a leendő kollégákra, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, és változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést kínál.

A HVG Állásbörze évente kétszer – tavasszal és ősszel – várja a karrierépítés iránt érdeklődőket. Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényét 21. alkalommal rendezik meg idén ősszel; október 4. és 5. között 170 cég mutatja be álláskínálatát a fővárosi Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

A börzére elsősorban tapasztalt szakembereket, vezető pozíciókat keresőket várnak, de a diákok és a pályakezdők is számos lehetőség közül válogathatnak. A kiállítók főleg informatikai, mérnöki és gazdasági pozíciókat kínálnak, ugyanakkor a tanulni vágyók is válogathatnak számos képzés, illetve továbbképzés között. Az eseményre a belépés díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. (A rendezvény szerdán 10-től 19 óráig, csütörtökön 10-től 17 óráig látogatható.)

A HVG Állásbörzére látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 3-án kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 6-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után lesz érvényes. Erre a Sportaréna bejáratánál lévő MÁV-START mobilpénztárnál lesz majd lehetőség a nyitva tartás ideje alatt. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (http://www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán kérhetnek további felvilágosítást. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999-es számot.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 16:30, szerda | Helyi

Különleges külsejű kocsi érkezett a Gyermekvasútra

Szerdán délelőtt megérkezett a hűvösvölgyi járműtelepre a Gyermekvasút frissen felújított, egyedi festésű személykocsija.

2019. December 11. 10:07, szerda | Helyi

Átívelések városok, múzeumok, századok és művészek között

Átívelés címmel, két szabadkai alkotó életművét bemutató kiállítás nyílt a Szabadkai Városi Múzeum és a Tornyai János Múzeum közös szervezésében az Alföldi Galériában.

2019. December 10. 16:39, kedd | Helyi

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

2019. December 10. 16:33, kedd | Helyi

Mézeskalács Workshop a Helyi-Ségben

Profik avatják be a mézeskalács készítés fortélyaiba a Mézeskalács Workshop-on 2019. december 11-én, szerdán 14-18 óráig a Csongrád Megyei Kormányhivatal, szegedi Helyi-Ség kézműves termékek boltjában az érdeklődőket.