Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 03. 15:33, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

A vasúttársaság állásajánlatokkal várja és 50 százalékos utazási kedvezménnyel hívja az érdeklődőket a HVG Állásbörzére

A vasúttársaság állásajánlatokkal várja és 50 százalékos utazási kedvezménnyel hívja az érdeklődőket a HVG Állásbörzére

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport megújult standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a rendezvényre látogatóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a három budapesti pályaudvarra (Keleti, Déli, Nyugati), illetve Kelenföld és Zugló vasútállomásokra.
Az állásbörzén főként informatikai, gazdasági, műszaki állásajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők a MÁV-csoport új standján.

Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen, az A18-as standnál vagy ahttp://www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is jelentkezhetnek. A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre keres munkatársakat. A vállalat hosszú távon számít a leendő kollégákra, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, és változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést kínál.

A HVG Állásbörze évente kétszer – tavasszal és ősszel – várja a karrierépítés iránt érdeklődőket. Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényét 21. alkalommal rendezik meg idén ősszel; október 4. és 5. között 170 cég mutatja be álláskínálatát a fővárosi Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

A börzére elsősorban tapasztalt szakembereket, vezető pozíciókat keresőket várnak, de a diákok és a pályakezdők is számos lehetőség közül válogathatnak. A kiállítók főleg informatikai, mérnöki és gazdasági pozíciókat kínálnak, ugyanakkor a tanulni vágyók is válogathatnak számos képzés, illetve továbbképzés között. Az eseményre a belépés díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. (A rendezvény szerdán 10-től 19 óráig, csütörtökön 10-től 17 óráig látogatható.)

A HVG Állásbörzére látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 3-án kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 6-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után lesz érvényes. Erre a Sportaréna bejáratánál lévő MÁV-START mobilpénztárnál lesz majd lehetőség a nyitva tartás ideje alatt. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (http://www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán kérhetnek további felvilágosítást. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999-es számot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.