Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Február 02. 08:54, péntek | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

A Vasas érkezik látogatóba

A Vasas érkezik látogatóba

Nem lesz könnyű dolga a Vásárhelyi Kosársulinak, ha változtatni akar rossz szériáján az NBI B csoportos bajokság felsőházában.

A kék-sárgáknak nem áll túl jól a szénája, mondhatni éppen csak döcög a szekér ebben az idényben. Múlt héten Miskolcon kapituláltak Vasék, akik előtte Nagykőrösön sem jártak több sikerrel, szombaton pedig a 6. Vasas Akadémiát fogadják otthonukban.

A hazai pálya azonban adhat némi lökést a vásárhelyieknek, akik eddigi összes győzelmüket a Hódtói Sportcsarnokban gyűjtötték össze. A piros színnel jelzett, elit B csoportban jelenleg a 14., utolsó helyen tanyázó együttes eddig 4 győzeleménél tart. Idén januárban az MTK-t győzték le, de a TF ellen is csak hajszálon múlt a diadal. Az utóbbi ütközetekben Molnár Bence teljesített rendre jól, hiányoznak viszont a stabilan jó produkciók, melyből 5-6-ra legalább szükség lenne ahhoz, hogy az erős mezőnyben jól szerepeljenek a Csongrád megyeiek. Ez a recept valószínűleg a fővárosiak ellen is hatásos lehetne.

Hosszú utat járt be a szezont Szabó Péterékhez hasonlóan nem túl jól indító Vasas Akadémia. A tavaly még első osztályú fővárosiak azóta már a legjobb négy közelébe küzdötték magukat, és nyilván nem szívesen csúsznának hátrébb a tabellán. Faragó Péter fiai eddig nem csak otthon vitézkedtek: idegenben, egyedüliként fektették két vállra a listavezető Oroszlányt. Közülük Katona, Boros és Andrássy mellett a nemrégiben még a Szedeákban pattogtató Moravcsik Áron keserítheti meg leginkább a Kosársuli kosarasainak életét.

A 2018. február 3-án 18:30-kor kezdődő Kosársuli – Vasas találkozóra a MMFB Földgáztároló Zrt. és Szerencsejáték Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: