Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2013. Január 20. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

Ezentúl a Magyar Posta munkatársai olvassák le a Tigáz gázmérőit. A Népszabadság információját a Magyar Posta szóvivője megerősítette, azzal, hogy a két cég közötti együttműködés február 1-jén indul és a részletekről csak később tájékoztatnak. A Tigáz nem kommentálta a változást.

Az olasz Eni és a német RWE konszern érdekeltségébe tartozó Tigáz Zrt. az ország északkeleti régiójában, megközelítőleg Magyarország egyharmadában nyújt gázszolgáltatást. A döntés több százezer előfizetőt érint.Az energiaszolgáltató jövőben rákényszerülhet arra is, hogy sűrűbben olvastassa le a mérőórákat, ugyanis a cég szolgáltatási területén is jellemző a hátralékos ügyfelek sokasága. A Magyar Energia Hivatal közlése szerint több mint 76 milliárd forint közüzemi díjjal tartoznak 60 napon túl a fogyasztók. Az áramszolgáltatóknak körülbelül 292 ezer fogyasztó tartozik összesen 25,3 milliárd forinttal. A földgáz árával mintegy 329 ezren maradtak 60 napon túl adósok, összesen 36 milliárd forinttal. A távhőszolgáltatásnál körülbelül 95 ezer fogyasztónak összesen 15,2 milliárd forint számlatartozása van.

Címkék: gáz, gázmérő, posta, tigáz

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 19. 07:00, vasárnap | Belföld

A whiskyre specializálódott

A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták azt a helyi férfit, aki két egymás utáni napon is lopott alkoholt ugyanabból az üzletből.

2021. Szeptember 19. 05:00, vasárnap | Belföld

Gépkarabélynak látszó riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével került rendőrkézre a garázda.

2021. Szeptember 18. 17:06, szombat | Belföld

Támogatásra pályázhatnak a Brexit miatt nehézséggel küzdő magyar cégek

A Brexit miatt nehéz helyzetbe került magyar vállalkozások október 11. és 15. között nyújthatják be pályázatukat állami támogatásra - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

2021. Szeptember 18. 14:01, szombat | Belföld

A zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Martfűn

Halálra gázolt egy teherautó egy idős embert a zebrán Martfűn - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.