Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2023. Július 03. 14:49, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

A Nyugati pályaudvar és Ferihegy közötti feláras vonatok IC minőségű vonatrészei ismét felár megváltásával vehetők igénybe

A Nyugati pályaudvar és Ferihegy közötti feláras vonatok IC minőségű vonatrészei ismét felár megváltásával vehetők igénybe

A Nyugati pályaudvar és Ferihegy között közlekedő feláras vonatok InterCity-minőségű vonatrészei, kocsijai ismét csak a szükséges felár megváltásával vehetők igénybe 2023. július 1-jétől, szombattól.

A korábban bevezetett felármentesség a felújított, és elmúlt hetekben átadott M3-as metró rekonstrukciója alatt enyhítette az okozott kényelmetlenségeket. Emellett több mint négy éven át lehetett Budapest-bérlettel igénybe venni a ceglédi vonal fővárosi szakaszán valamennyi vonatot.

2023. július 1-jétől, szombattól ezek a kedvezmények megszűnnek. A Budapest-bérletek a továbbiakban csak a személy-, a zónázó-, az InterRégió vonatokon és a szegedi Napfény InterCity vonatok felármentesen igénybe vehető részében használhatók fel utazásra, a feláras vonatokra a Budapesten belüli utazáshoz felárat kell váltani a menetjegy mellé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 13. 09:12, csütörtök | Sport

Holnap kezdődik a foci EB!

Pénteken 21 órakor a skót és a házigazda német válogatott mérkőzésével megkezdődik a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen ismét - sorozatban harmadszor - szerepelhet a magyar együttes.

2024. Június 13. 09:09, csütörtök | Sport

Gennaro Gattuso lett a Hajduk Split vezetőedzője

A játékosként világbajnok olasz Gennaro Gattuso lett a horvát Hajduk Split labdarúgócsapatának vezetőedzője.

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Sport

Falunapi fiesztához hasonlított a magyar válogatott nyilvános edzése

A helyiek szeretete és a magyarok rajongása miatt leginkább egy vidám falunaphoz volt hasonlítható a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdán tartott nyilvános edzése Németországban.