Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2017. Március 29. 14:59, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

A Miskolc ellen zárul az alapszakasz

A Miskolc ellen zárul az alapszakasz

Szombaton este 18 órakor a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadó lesz ez, hiszen a második helyezett borsodiak érkeznek a negyedik helyezett otthonába, a Hódtói Sportcsarnokba.

Ráadásul az ütközetnek óriási tétje van a vendégek szempontjából, hiszen pályaelőnyt szerezhetnek a rájátszásra, ha meg tudják tartani helyüket a tabellán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alakulat irigylésre méltóan szerepelt az idényben. Mint emlékezhetünk rá, csak az előző szezonban jutottak fel az NBI B csoportba, és rögtön meglepetést okozva, igencsak harapós kis csapatot raktak össze. Ezt akkor a Kosársuli is átérezhette, hiszen vereséget szenvedtek idegenben; de hazai pályán sem volt könnyű dolguk, csak az utolsó percekben tudtak fordítani. A MEAFC most sem ígérkezik könnyű ellenlábasnak. Az összecsapás pikantériája, hogy ott szerepel Drahos Gábor, a korábbi kék-sárga kedvenc, valamint Szögi Ádám, aki a Csongrád megyei team-nél pallérozódott. Mellettük a nemrégiben igazolt légiós Price, valamint Máté és Lippai tehet hozzá sokat a gárda produkciójához.

Drahos egykori csapattársának, az azóta Hódmezővásárhelyen vezetőedzővé avanzsáló Utasi Gábornak így igencsak fel van adva a lecke a rangadó előtt. Jó előjel, hogy egy hete Nyíregyházán sikerült fiainak az, ami eddig még másnak nem: hosszabbításra kényszerítették a Blue Sharks-t a Continental Arénában. A mostani ki-ki meccs behúzásához ismét szükség lehet a két mesterlövész, Szabó és Genal pontjai, valamint Vas rutinja mellett a kiegészítő emberek villogására is. Legutóbb ez a feladat Béresre és Pavlovicra hárult. Ha ez összejön, akkor a Vásárhelynek még marad matematikai esélye a harmadik hely megszerzésére a most záruló alapszakaszban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 16:45, szerda | Helyi

Vasútbiztonsági nap Egerben

A MÁV és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága „Érj haza biztonságban!” címmel utas- és vasútbiztonsági kampányt szervezett,

2021. Szeptember 21. 15:24, kedd | Helyi

Budapesten a Connecting Europe Express vonata

Megérkezett a budapesti Keleti pályaudvarra a Vasút Európai Éve programsorozat keretében elindított „Connecting Europe Express”.

2021. Szeptember 21. 15:18, kedd | Helyi

ISMÉT STREETBALL-T RENDEZNEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

A CB Basket A to Z elnevezésű, az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban,

2021. Szeptember 21. 15:03, kedd | Helyi

Kétmilliónál is többen utaztak idén nyáron vonattal a Balatonhoz

Sikeres szezon zárult le a hétvégével a Balaton partjainál, az elmúlt évtizedben ez volt a legerősebb főszezon.