Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Június 21. 13:16, kedd | Helyi
Forrás: Bujtár Johanna Central Médiacsoport Sajtókapcsolat

A makói Kiss Imre lehet az ország kedvenc apukája

A makói Kiss Imre lehet az ország kedvenc apukája

Június 26-ig várják a szavazatokat

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal elhatározta, hogy megkeresi az ország kedvenc apukáját. Az olvasók május végéig küldhették el legkedvesebb történeteiket, amik közül az Nlcafé zsűrije kiválasztotta a végső győzelemre esélyes kilencet. A jelöltek között van Kiss Imre is, aki június 26-ig várja a szavazatokat.

A makói Kiss Imrét kisebbik lánya, Goldina jelölte a legjobb apuka címre. Lánya szerint Imre nemcsak a világ legjobb apukája (kiskorában ő volt vele gyesen, míg az édesanya dolgozott), de a legjobb nagypapa is, akit csak el lehet képzelni. Ikerpár unokáival is ő maradt otthon születésük után. „Ez különösen nagy szó, mert a kisfiam autista” – teszi hozzá Goldina. Imre mindenben segít lányának és unokáinak, teszi mindezt végtelen derűvel, életerővel, bölcsességgel, nyugalommal, de legfőképp szeretettel.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal indította el az ország kedvenc apukája pályázatot. Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy szívhez szóló, őszinte történettel jelöljék erre a címre azt az édesapát vagy nagypapát, akiről úgy gondolják, különösen sokat tesz azért, hogy a családja boldog életet éljen, gyermekei pedig kiegyensúlyozott, egészséges és magabiztos felnőttekké váljanak.

Rengeteg jelölés érkezett, amelyekből az Nlcafé öttagú zsűrije, köztük Varga Izabella színésznő, Till Attila riporter, műsorvezető, rendező és Varró Dániel költő, műfordító kiválasztotta azt kilenc jelöltet, akik közül az olvasók dönthetik el, ki legyen a nyertes. A szavazás elindult, voksolni június 26-ig lehet, akkor dől majd el, ki lesz idén az ország kedvenc apukája.

A nyertes egy családi kalandpark belépő és egy rekesz kézműves sör boldog tulajdonosa lehet, továbbá elviheti családját egy pihentető hosszú hétvégére is.

További információ és a szavazás:

http://http://www.nlcafe.hu/orszag_kedvenc_apukaja/51/vegoldal?kepid=8101

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.