Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Március 11. 17:54, péntek | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

A LISTAVEZETŐ SZARVAST FOGADJA SZOMBATON A HLKC

A LISTAVEZETŐ SZARVAST FOGADJA SZOMBATON A HLKC

Igazi csúcs-rangadó lesz szombaton a Balogh Imsi Sportarénában, hiszen a dobogó második helyén állva a listavezető Szarvasi NKK csapatát fogadják az NBII-es bajnokságban.

Az ellenfél eddigi teljesítménye tiszteletet parancsol, hiszen 12 forduló után mindössze 1 pontot hullajtottak. A két csapat őszi mérkőzésén kiegyenlített játék után, szoros végjátékban 1 gólos szarvasi siker született. Ennek köszönhetően “lőtávolságon belül”, két pont lemaradással üldözzük Békés megyei riválisunkat. Az eddig lejátszott két tavaszi fordulóban mindkét csapat a magabiztos arcát mutatta, a szarvasiak a Békéscsaba II. és a Csorvás ellen, míg mi a Lajosmizse és a Makó ellen gyűjtöttük be a pontokat.

Mindezek tükrében kijelenthető, hogy fontos mérkőzés lesz mindkét csapat számára a szombati. Ellenfelünk sikere esetén szinte már nyeregben érezheti magát, míg hazai győzelem esetén az utóbbi évek legszorosabb bajnoki hajrája alakulhat ki a két csapat között. Az előzetes esélylatolgatás szoros, kiélezett csatát ígér, amiben döntő lehet a pillanatnyi forma és a kínálkozó lehetőségek magabiztos kihasználása. Az biztosra vehető, hogy az előző fordulóban, Makón visszafogottan teljesítő 3-4 játékosunktól drasztikus javulásra lesz szükség a sikerhez.

Csapatunk felkészülése a szokott mederben zajlott, a sérültek (Hegyi, Szőke) állapota tovább javult, így Gaál Adrienn edző a teljes kerettel számolhat.

Gaál Adrienn vezetőedző: “Aki tájékozott a csapatot érintő kérdésekben, az tudja hogy milyen fontos számunkra a hétvégi mérkőzés, ettől függetlenül viszont nem szeretném túl misztifikálni… Készülünk mint bármely más megmérettetésre. Az őszi meccs után maradt bennünk egy kis tüske, szerintem nem érdemeltünk vereséget, remélem, hogy ezt most be is tudjuk bizonyítani.”

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 13. forduló
2016.03.12. (szombat) Balogh Imsi Sportaréna

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK
Játékvezetők: Babicz Gábor, Haskó Tamás
Versenybíró: Nádasdi Tamás

A felnőtt mérkőzés előtt 15.00 órától a junior csapatok lépnek pályára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak