Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2019. Február 11. 18:22, hétfő | PR

A legtrendibb téli harisnyák

A legtrendibb téli harisnyák

Az a korszak már elmúlt, mikor a zord időben csak nagymamás stílusú, kötött harisnyát vehettünk fel, ha szoknyát szerettünk volna ölteni. Ma már szupernőies és izgalmas változatok húzhatóak télen, de akár nyáron is.

Minden igényre van harisnya

Igazán nem kell decembertől februárig nadrágban járnunk, ha nem akarunk fagyoskodni, a szoknya-harisnya kombináció a hideg napokon is felölthető.
Korábban, ha ez utóbbi darabról volt szó, gyakorlatilag csak vékony nejlon illetve nagyon vastag kötött változatokból állt a választék.
Akinek ekkortájt télidőben nőiesen kellett öltözniük, sok esetben - az egykor igencsak trendi - üvegszálas harisnyában fagyoskodtak a mínuszok közepette. Ma már a kínálat sokkal, de sokkal bővebb. Ne ragadjunk benne a régi rutinban, próbáljuk ki az új darabokat!

Lazításként húzhatunk leggingset is

A mai pamut harisnyák testhezállóak, és izgalmas színekben érhetőek el. A legnagyobb hidegben felhúzhatjuk a klasszikus, vastag anyagú változatot, ami bordás mintával is elérhető, de a technika fejlődésének köszönhetően kellően melegek a vékonyabb hatású típusok is.
Ezek a változatok nem vastagítják a lábat, és tökéletesen illeszkednek egy városi, elegáns öltözékhez is.

Különösen harapós a hideg, és el szeretnénk térni a mindennapos nadrágos-csizmás külsőnktől? Választhatunk leggings és szoknya párosítást is.

Rengeteg nagyon izgalmas és stílusos leggingset találunk, és hacsak nem kell makulátlan irodai öltözéket öltenünk, vagy ünnepélyesen megjelennünk, ez egy tökéletes napközbeni viselet.
Egy dologra érdemes odafigyelni: a cicanadrág nem nadrág! Azaz vagy egy szoknyával, vagy egy hosszú felsővel viseljük.

Harisnya bokazoknival és tűsarkúval

2018 ősz-telén, és azt folytatva a tél végéig nagyon divatosak a színes harisnyák - a bordó, a sárga, no és a zöld, kék.
A testszínű, illetve fekete harisnya élénk színű bokazoknival nagyot ment tavaly - egy enyhébb téli napon még kipróbálhatjuk.A vizualitás mellett nagyon fontos a kényelem - mindig nézzük meg, milyen anyagból van az adott darab, amit választanánk. Ha valamilyen anyag típus már okozott viszketést, kellemetlen érzést, akkor azt ne eröltessük. Bár harisnyánál teljesen természetes anyagról nem álmodhatunk, hiszen a tartást és a feszességet a műanyag összetevőknek köszönhetjük.

Ha már feszesség - télen se feledkezzünk meg az utóbbi idők legerősebb trendjéről, az alakformáló darabokról! Alkalmi viselethez melegen ajánlott, de hétköznapokra is kipróbálhatunk egy-egy feszesítő, fenékemelő harisnyát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Július 22. 15:07, péntek | PR

K&H fenntarthatósági index: fontos, de késhet a karbonsemlegesség

A cégvezetők szerint az orosz-ukrán fegyveres konfliktus hatására a fenntarthatósági törekvéseik késést szenvedhetnek

2022. Július 18. 16:41, hétfő | PR

A Bükkben gondozza az erdőt a Jánosik Kft.

Csaknem 500 hektárnyi területen végeznek természetvédelmi erdőkezelési munkákat a Bükki Nemzeti Parkban a Jánosik és Társai Kft. szakemberei.

2022. Július 18. 11:08, hétfő | PR

K&H: könnyebb dolga lesz a lakást keresőknek

Közelebb kerülnek a lakáshitelek a vásárlókhoz