Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Október 17. 14:59, hétfő | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

A kanapétól Rotterdamig: az Invitel sztárok közé repíti az MTV EMA játék nyertesét

A kanapétól Rotterdamig: az Invitel sztárok közé repíti az MTV EMA játék nyertesét

Idén Rotterdamban rendezik meg a Music Televison (MTV) szokásos European Music Awards (EMA) díjátadó gáláját, amelyen második alkalommal az Invitel egyik ügyfele is részt vehet kísérőjével.

A távközlési cég online játékának nyertese, Baranyi Zoltán feleségével utazik majd Rotterdamba, hogy együtt bulizzon Európa legjobb előadóival.

Az európai közönség 2016-ban is kiválasztja a világ zenészei közül azokat, akiket idén a legjobbnak tart. A jelöltek között olyan nagyágyúk is szerepelnek, mint Beyonce, Adele, Justin Bieber vagy Drake, de számos új előadóval is találkozhatunk, akiknek számait már jól ismerhetjük a rádiók és televíziók lejátszási listáiból. Az ünnepélyes díjátadót sztár fellépők közreműködésével ezúttal Rotterdamban szervezik meg, amelyen az Invitel és az MTV csatorna jóvoltából a mogyoródi Baranyi Zoltán és felesége is részt vehet.

„Nagyon örülök, hogy engem sorsoltak ki, és személyesen vehetek részt a díjátadón. Hat éve vagyunk Invitel előfizetők, korábban feliratkoztam a cég hírlevelére, abból értesültem az MTV EMA játékról. Legutóbb IPTV csomagunk hűségidejét hosszabbítottuk meg, mert nem csak netezni, hanem tévézni is szeretünk. Főleg esténként szoktunk letelepedni a képernyő elé, az őszi-téli időszakban szívesen követjük a zenei vetélkedőket. Nagy kedvenc a Nyerő Páros, az X-Faktor és a Sztárban Sztár is. Kedvelem a természetfilmeket, kislányunk pedig a mesecsatornákért rajong” mesélt a boldog nyertes a család televíziónézési szokásairól.

November 6-án 14 kategóriában választják majd ki Európa kedvenc előadóit. A legjobb női előadó kategória jelöltjei közül Zoltánék Sia-nak szorítanak, a férfi előadók közül pedig Weeknd a Baranyi család kedvence.

Az autóértékesítőként dolgozó Zoltánt felesége kíséri majd el a rotterdami díjátadóra. Nem jártak még Hollandiában, így mindketten nagyon izgatottan várják az utazást.

Az MTV-ről

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája, az MTV mára a fiatalok legendás szórakoztató csatornájává nőtte ki magát. Saját gyártású sorozataival, reality műsoraival és zenei műsoraival legfőbb célja a mai, modern fiatalok szórakoztatása és a nézők elismerésének és lojalitásának kivívása.

Az Invitelről

Az Invitel Távközlési Zrt. az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati ügyfeleinek nyújt professzionális szolgáltatásokat. A társaság több mint 20 év tapasztalatával a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként, széles körű portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére. Korszerű, interaktív, digitális és HD televízió-, valamint gyors internet- és megbízható telefonszolgáltatásáról ismert a lakosság körében, emellett kisvállalatokra szabott internet-, telefon-, publikus TV szolgáltatásokat és más kiegészítő telekommunikációs csomagajánlatokat is kínál. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.
A közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi ügyfelek részére a társaságcsoport másik pillére, az Invitech Solutions nyújt magas színvonalú telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat.

További információ: http://www.invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek