Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2020. November 04. 09:14, szerda | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

A járványhelyzetben is a családokért a Centerke

A járványhelyzetben is a családokért a Centerke

Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, vagy munkájukat elvesztve, alultápláltan – nélkülözve kénytelenek élni.

Őszi - téli ruha, cipő, takaró adományokat osztanak és közben gyűjtenek is a Centerke Adományozó Központban. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is. Segítenél? Hozz be egy takarót vagy kabátot! Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős - egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat! Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat - fogalmaz - a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül. A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható.

Centerke Adományozó Központ

Évente 10.000 X segíti a családokat, időseket, közösségeket, önkormányzatokat a 2003 óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozó központ. A Centerke 100 m2-en működteti az adomány osztást és gyűjtést, melyben lelkes önkéntesek tucatjai vesznek részt. A jótékonysági segítő közösség a jobb módú lakossággal lehet csak sikeres. Adományt adunk, a rászorulókra pedig kevesebb teher kerül. Együtt csodákra vagyunk képesek.

Nyitvatartás: kedden és pénteken 10-16 óra között.
Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 12.
Web: www.centerke.hu


Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 11:48, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2021. Március 02. 11:13, kedd | Helyi

Már két buszgyártó céggel kötött együttműködési megállapodást a MÁV

Az INTER Traction Electrics Kft-vel és a BM HEROS Zrt-vel kötött megállapodást a MÁV a napokban.

2021. Március 02. 11:08, kedd | Helyi

Valódi tartalom a hívószavak mögött: Partnerségben és értékközösségben a Highlights of Hungary és a KPMG

2021. február 25-én hirdették ki az idei Highlights of Hungary díjazottjait. A non-profit kezdeményezés kiemelt partnere az idén is a magyarországi KPMG.

2021. Március 02. 11:02, kedd | Helyi

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van.