Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2014. Április 28. 12:52, hétfő | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

A HLKC magabiztos hazai győzelme

A HLKC magabiztos hazai győzelme

Az NBII Dél-kelet csoport szombati mérkőzésén hazai pályán fogadták a Túrkeve VSE-Lechler csapatát.

A HLKC azzal a tudattal léptek pályára, hogy a dobogóért folytatott versenyfutásban kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény. A mérkőzést kicsit visszafogottan kezdték, kifejezetten jó periódusokat bosszantó hibák követtek, ezért jelentős előnyt nem tudtak kiharcolni a jól küzdő vendégcsapat ellen. A második félidőre egy teljesen más felfogású csapat futott ki, egy pillanatnyi esélyt sem adtak a túrkeveieknek. Védekezésük és Kothencz nagyban feljavuló kapusteljesítménye biztos alapot adott a csapatnak. A mérkőzésen több játéklehetőséget kaptak fiatal, junior-korú játékosok is. Örömteli, hogy a végjátékban élni tudtak a lehetőséggel. A győzelemmel továbbra is nyílt a dobogós helyekért folyó harc, de a hátralevő három mérkőzésen (Kistelek, Szarvas, KSI) már nem veszíthet pontot a csapat.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt bajnokság
Hódtói Sportcsarnok – 200 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Túrkeve VSE-Lechler 35-20 (16-12)
Játékvezetők: Hirth György, Őry István
Versenybíró: Vörös Bálint

HLKC: Kothencz – Hegyi V.5, Németh 2, Török B. 3, Tószegi 7, Hegyi D. 6, Mészáros 3, Cs: Tóth (k), Szabó 2, Sajtos 3, Blaskovics G. 1, Becsei, Török M. 1, Fürcht 1, Krumesz 1
Túrkeve: Kocsis (k), Sörös (k), Kovács B. 1, Kovács E. 4, Nyitrai 4, Rácz 1, Sass 5, Szűcs 3, Nyakó 2,Tarsoly, Takács, Ozsváth

Gaál Adrienn edző: “Az első félidő lassú játéka után, a szünetben pontosítottunk és két sebességgel feljebb kapcsoltunk. Így már nem volt kérdéses a végeredmény. Mindenkinek tudtam lehetőséget adni, és külön örülök, hogy fiataljaink nagyon szépen szálltak be a mérkőzésbe. Szerencsére a gólarányunkon is tudtunk javítani. Egy lépéssel közelebb kerültünk a céljainkhoz.”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

2022. Augusztus 09. 16:03, kedd | Kék hírek

Egy perc alatt elfogták - videó

A fővárosi rendőrök egy perc alatt elfogták a tolvajt, aki egy alvó férfitől lopott el egy mobiltelefont.

2022. Augusztus 09. 15:09, kedd | Belföld

Újabb unokázós bűnbandát számolt fel a rendőrség

Befejeződött a nyomozás az időseket megkárosító, Angliából irányított csalók ügyében, a 14 tagú bűnszervezet felszámolásáról kedden számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.