Városlista
2021. augusztus 4, szerda - Domonkos

Hírek

2021. Március 02. 11:02, kedd | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van.

Hosszú sorokban érkeztek a rászorulók a Szeretetcsoki csomagokra. A Centerke Adományozó Központban 2000 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A mélyszegénységben élők járvány utáni / közbeni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány súlyos probléma. Nagycsaládosok, kisgyermekesek, idős embertársunk kapott 10 - 10 tábla csoki adományt, ami óriási segítség. A Szeretetcsokit jobb módban élők adták össze, ezzel segítve a bajban lévőket.

Csokikuponra járt a 10 tábla csoki

A kisgyermekes családokat, időseket támogató szeretetcsoki program kapcsán most minden támogatott 10 tábla finom csokoládét kapott a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a legrászorultabbakhoz. A www.matrixalapitvany.hu oldalon kapcsolatba lehet lépni segítség kérés vagy támogatás kapcsán a szervezettel. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a több ezer forint értékű adománycsomagok csak csepp a tengerben, de mégis nagy segítség a rászoruló emberek a rossz körülményekből való kilábalásban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 02. 16:37, hétfő | Helyi

Több mint harmincezren utaztak eddig Kajla jeggyel a MÁV-Volán-csoport járatain

Az idei már a harmadik nyár, hogy útjára indult a „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű turisztikai program, amellyel az alsó tagozatos diákok fedezhetik fel az ország természeti és kulturális értékeit.

2021. Augusztus 02. 15:55, hétfő | Helyi

A bolygó kizsigerelése tovább folytatódik

Épületeink szigetelésével megmenthetjük unokáink örökségét

2021. Augusztus 02. 15:53, hétfő | Helyi

Egy éves a START Európa ajánlatcsalád

Egy évvel ezelőtt, 2020. július 1-jén kezdődött meg a nagy sikerű START Ausztria nemzetközi vonatjegyek értékesítése a nemzetközi pénztárak mellett a MÁV applikációban.

2021. Augusztus 02. 10:02, hétfő | Helyi

Kerékpárbarát szolgáltatásaival Európa élvonalában a MÁV-START

A MÁV-START a 4. helyezést érte el az Európai Kerékpáros Szövetség (European Cyclist Federation) 2020-as, egész Európát átfogó vizsgálata során, amely a 2021-es „a Vasút Európai Éve” programhoz kapcsolódóan készült.