Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 02. 11:02, kedd | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van.

Hosszú sorokban érkeztek a rászorulók a Szeretetcsoki csomagokra. A Centerke Adományozó Központban 2000 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A mélyszegénységben élők járvány utáni / közbeni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány súlyos probléma. Nagycsaládosok, kisgyermekesek, idős embertársunk kapott 10 - 10 tábla csoki adományt, ami óriási segítség. A Szeretetcsokit jobb módban élők adták össze, ezzel segítve a bajban lévőket.

Csokikuponra járt a 10 tábla csoki

A kisgyermekes családokat, időseket támogató szeretetcsoki program kapcsán most minden támogatott 10 tábla finom csokoládét kapott a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a legrászorultabbakhoz. A www.matrixalapitvany.hu oldalon kapcsolatba lehet lépni segítség kérés vagy támogatás kapcsán a szervezettel. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a több ezer forint értékű adománycsomagok csak csepp a tengerben, de mégis nagy segítség a rászoruló emberek a rossz körülményekből való kilábalásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.