Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2021. Március 02. 11:02, kedd | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A hétvégén 2000 tábla szeretetcsoki került családokhoz

A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van.

Hosszú sorokban érkeztek a rászorulók a Szeretetcsoki csomagokra. A Centerke Adományozó Központban 2000 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A mélyszegénységben élők járvány utáni / közbeni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány súlyos probléma. Nagycsaládosok, kisgyermekesek, idős embertársunk kapott 10 - 10 tábla csoki adományt, ami óriási segítség. A Szeretetcsokit jobb módban élők adták össze, ezzel segítve a bajban lévőket.

Csokikuponra járt a 10 tábla csoki

A kisgyermekes családokat, időseket támogató szeretetcsoki program kapcsán most minden támogatott 10 tábla finom csokoládét kapott a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a legrászorultabbakhoz. A www.matrixalapitvany.hu oldalon kapcsolatba lehet lépni segítség kérés vagy támogatás kapcsán a szervezettel. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a több ezer forint értékű adománycsomagok csak csepp a tengerben, de mégis nagy segítség a rászoruló emberek a rossz körülményekből való kilábalásban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 15:47, kedd | Helyi

Bohócdoktorok finomságokkal segítik covid osztályokon küzdőket

A lelkes bohócdoktor csapat élelemmel, fertőtlenítőszerekkel, nassolnivalókkal megtömött csomagokat juttatnak a covid frontvonalon életünk megmentéséért küzdő egészségügyis hősöknek.

2021. Április 09. 11:41, péntek | Helyi

Az áprilisi menetrendmódosítással új dunántúli összeköttetések és a hazai turizmus fellendülését segítő újdonságok is érkeznek

A tavaly decemberben hatályba lépő menetrend számos fejlesztést hozott mintegy harminc vasútvonalon.

2021. Április 07. 12:07, szerda | Helyi

A MÁV intézkedései a Francia úton felgyülemlett illegális hulladék felszámolására

A MÁV területeit érintő illegális szemétlerakás szempontjából a Budapest XIV. kerület Francia út országosan az egyik legfertőzöttebb helyszín.

2021. Április 07. 12:03, szerda | Helyi

A klímaváltozás zöld ügyből üzleti rizikóvá vált

Ma már nem kérdés a világ vezető vállalatai számára, hogy a klímakatasztrófa elkerülése az egyik legfontosabb cél, mivel egyszerre veszélyezteti az ökoszisztémát és a jelenlegi gazdasági, társadalmi stabilitást.