Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 08. 13:41, hétfő | Helyi
Forrás: Áncsán István Hódmezővásárhelyi LKC

A HAJRÁBAN FORDÍTOTTUNK

A HAJRÁBAN FORDÍTOTTUNK

Egészen a meccs hajrájáig úgy tűnt, hogy nem várt vereséggel térünk haza Békéscsabáról a Csorvás elleni bajnoki mérkőzésről.

A végén azonban emberfelettit küzdöttek a lányok, és kétgólos hátrányból megfordították az eredményt!

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a mindig jó teljesítményre képes Csorvás ellen, ezt igazolta is a mérkőzés. Igaz kellett ehhez a hazai kapus parádéja, aki helyzetek sokaságát hárította. A hazai csapat végig tudatosan lassította a játékot, mi pedig nehezen (vagy sehogy sem) találtuk a saját tempónkat. Amikor pedig sikerült “futnunk”, akkor futószalagon jöttek a kihagyott ziccerek. Ennek megfelelően a félidőben egy góllal vezetett a Csorvás. Sajnos a folytatás sem hozott változást a játék képében, erőlködtünk, de ez csak arra volt elég, hogy tartottuk a lépést vendéglátóinkkal. Védekezésünk jelentősen feljavult ugyan, de a támadásaink továbbra is körülményesek, sok hibával tarkítottak voltak. Az utolsó három percre kétgólos hátránnyal érkeztünk, a csapatot azonban dicséret illeti, mert ekkor sem adták fel. Büntetőből közelebb kerültünk, aztán viszont emberhátrányba… A záró két percben viszont fantasztikusan védekeztünk, és Dankó Lea két találatával megfordítottuk az eredményt! A sírból hoztuk vissza ezt a győzelmet, a rengeteg kihagyott helyzet hajszál híján megbosszulta magát.

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 25-26 (13-12)
NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 18. forduló

2019.04.06, Békéscsaba – 100 néző
Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Tünde
Versenybíró: Őri István

HLKC: Ádász – Török 3, Nagy 3, Dankó 3, Szabó 7, Bagi 5, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei, Lukács 4, Vörös, Ötvös, Kandó 1, Földesi, Kovács
Büntetődobások: 4/2 illetve 8/6

Kiállítások: 4 illetve 4

Dankó Ervin vezetőedző: “Ellenfelünk kiválóan játszott végig, ráadásul nehezen találtunk a kapusukon fogást. A második félidőben felkeményedett a védekezésünk, de elől pontatlanok voltunk. Az utolsó két percben, 2 gólos hátrányból emberhátrányban csodával határos módon fordítottunk.”

Az NBII-es bajnokság következő fordulójában igazi rangadóra készülünk, hiszen a tabellát 100%os teljesítménnyel vezető Gyula csapatát fogadjuk szombaton a Balogh Imsiben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.