Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Február 17. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A dobogót ostromolja a Kosársuli U20

A dobogót ostromolja a Kosársuli U20

Akárcsak a felnőttcsapat, a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata is a negyedik helyet foglalja el a tabellán.

Knyurékat csak egy hajszál választja el attól, hogy eggyel előrébb lépjenek, ebben pedig a legutóbbi meccsen, a listavezető Atomerőmű Bonyhád ellen aratott sikerüknek kiemelt szerepe van.

A PSE Csepel ellen idegenben tudtak felülkerekedni Varga Zalán tanítványai, akik múlt héten a mérkőzés elején térdsérülést szenvedő Balogh László nélkül diadalmaskodtak. Nem mindennapi izgalmak közepette sikerült győzniük, hiszen a bonyhádiak annak ellenére sem adták fel, hogy már több mint 10 pontos hátrányuk volt. A zárónegyed végén ráadásul egy utolsó távoli dobással akár a győzelmet is bezsebelhették volna. Ez azonban nem jött össze, így a kék-sárgák gyakorlatilag egy vereséggel többel, 13-3-as mutatóval állnak hátrébb mint az azonos mutatóval, 13-2-vel álló Bonyhád-DMTK-Budafok trió.

PSE-CSEPEL U20 - VÁSÁRHELY U20 63-72

Vásárhely: Bősz R. 14/9, Borbáth B. 15/9, Kruzslicz A. 3/3, Utasi Zs. 7, Knyur S. 17/15, Balogh L. 5/3, Megyesi D. 9, Ocskó B. 2, Nánási P., Párducz L., Bereczki Á.

Varga Zalán: Talán mondhatni, hogy a szezon legjobb meccsét produkálta a csapat. Nagyon szépen, a szabályokat követve védekeztünk, illetve a támadójátékunk is tetszetős volt, annak ellenére, hogy ellenfelünk előszeretettel zónázott. Nagyon nehéz idegenben ilyen "gyatra" dobószázalékkal egyáltalán meccsben maradni, nemhogy nyerni, szóval hatalmas elismerés a srácoknak.

VÁSÁRHELY U20 - ATOMERŐMŰ KSE BONYHÁD U20 72-71

Vásárhely: Karsai B. 13, Borbáth B. 8, Kruzslicz A. 4, Utasi Zs. 7, Balogh L. 5/3, Bősz R. 15/6, Knyur S. 6, Megyesi D. 7, Bereczki Á. 3/3, Ocskó B. 4, Molnár Á., Nánási P.

Varga Zalán: Először is nyertünk és ez a lényeg. Az, hogy hogyan, azt jobb is, ha gyorsan elfelejtjük... Nagyon jó csapat ellen játszottunk, hisz hatalmas fölényben voltunk a palánk alatt, mégis nagyon szépen le tudtak minket védeni. A végére meg nem is mondanék semmit, csak annyit, hogy imádjuk szorossá tenni a végjátékokat. Ebben a szezonban ez volt a harmadik alkalom, hogy egy elfogadható előnyt percek, másodpercek alatt képesek vagyunk leadni. Lalinknak (Balogh Lászlónak) pedig minél előbbi felépülést kívánok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a