Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 05. 12:06, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

A BUDAFOK OTTHONÁBAN A KOSÁRSULI

A BUDAFOK OTTHONÁBAN A KOSÁRSULI

A 10. helyezett Budafok ellen javíthat idegenben a Vásárhelyi Kosársuli a TF-Budapesttől elszenvedett vereség után.

A találkozó egyértelmű esélyesei a tabella második helyét elfoglaló kék-sárgák. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni a fővárosi alakulatot…

Már csak azért sem, mert hazai pályán több jó képességű együttest is legyőztek már. Vereséggel indult haza mások mellett az Óbudai Kaszások és az Eger gárdája, de nem volt szerencséje a Szolnoknak sem. Nyilasénak leginkább Drevenka Dávidra és Károly Mátéra kell odafigyelniük, akiket az ősszel 98-60-ra megnyert mérkőzésen sikerrel hatástalanítottak.

A vásárhelyieknek biztosan nem lesz könnyű dolguk, már csak azért sem, mert a múlt hétvégén a TF ellen megszakadt az öt mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatuk. Dr. Elek András fiainak nem igazán volt ellenszere ellenfelük agresszív és pörgős játékára, ráadásul a csapatnak nem volt igazi vezéregyénisége sem. Azt meg már pláne nem viselte el a Hódmezővásárhely, hogy a kiélezett találkozókon rendre fontos pontokat szállító rutinos Czibere sérülés miatt nem léphetett pályára. Jó hír, viszont, hogy a december óta sérült Kuklán kívül mindenki bevethető, és ha a Vasék jól védekeznek, valamint maguk mögött hagyják múlt heti rossz dobóformájukat, akkor garantált a siker.

A Kosársuli legközelebb március 14-én szombaton 18 órakor játszik a Hódtói Sportcsarnokban. A rájátszás szempontjából kulcsfontosságú meccsen a most negyedik Tiszaújvárost fogadják Vejinovicsék.

A belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.