Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 12. 16:32, hétfő | Helyi
Forrás: Varga Anikó intézményvezető Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új évadát!

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új évadát!

Varga Anikó, az intézmény vezetője elmondta, hogy a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ legfontosabb hitvallása, hogy magas minőségű és színvonalú előadásokat biztosítson a Hódmezővásárhelyen élőknek,

ezzel megteremtve a kulturált szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét.

A 2019/2020-as évad sokszínűre és változatosra sikeredett, hogy minden korosztály megtalálhassa a maga kedvére valót. Az évad idén sem nélkülözi az ország legkiválóbb színházainak előadásait és színészeit, akik a művelődési központ színpadára lépve elkápráztatják majd a közönséget.

A Bessenyei Bérletben hat nagyszínházi előadás várja a nagyérdeműt, melyben a Játékszín: Kölcsönlakás című vígjátéka, a Zenthe Ferenc Színház: Lovagias ügy című két felvonásos darabja, a Körúti Színház: Piros Bugyelláris című népszínműve, az Orlai Produkció: Férjek és Feleségek című Woody Allen komédia, és a Valódi hamisítvány című produkciója, végül de nem utolsósorban a Gergely Theáter Nő a tét című helyzetkomikumokban bővelkedő két felvonásos vígjátéka lesz látható.

A Bessenyei Bérletből kiszoruló színház szerelmesek sem szomorkodhatnak azonban, hiszen jobbnál jobb színházi darabokkal készülünk az ősszel, de most már nem a Gombos Bérlet keretein belül, hanem önálló előadásokként (pl. Anconai szerelmesek, Szabó Magda 100- Abigél Titkai című előadás)

A harmadik évadát élő Lélekbérletben három kiváló szakember tart majd előadást a kommunikáció fontosságáról, a testbeszédről, illetve az önmegvalósításról. Virág Gergely kommunikációs mentor az önérvényesítő kommunikációról tart majd előadást, Szalay Ádám a mindennapi boldogságról beszél és a személyes jövőkép kialakításáról: hogy hogyan találhatjuk meg személyes kitörési pontjainkat? és hogy hogyan érhetjük el céljainkat? , végül a bérlet utolsó előadója Pali Róbert személyi és életvezetési tanácsadó, pszichológiai mentor lesz, aki a testbeszéd jelentőségéről tart előadást.

Várjuk Önöket is szeretettel előadásainkra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.