Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 15. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: Králik Emese médiareferens

90 éves korában köszöntötték Szabó József Lajost

90 éves korában köszöntötték Szabó József Lajost

Józsi bácsit 90. születésnapja alkalmából felköszöntötték az önkormányzat dolgozói.

Szabó József Lajos (született: 1929. 04. 12.) Hódmezővásárhelyen a Kossuth tér 7. sz alatt lakik.

Józsi bácsi Csanádpalotán született kettő gyermekes családba. Szülei válása után édesanyjával és nővérével Hódmezővásárhelyre költöztek. Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor gimnáziumba kezdte, majd érettségi után Budapestre ment tanulni. Közgazdász végzettséget szerzett.

A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárba kapott munkát mint belső revizor. Innen ment el 1989-be nyugdíjba. 1954- ben házasodott Éva nénivel akivel a mai napig boldog házasságban élnek és ebben az évben ünneplik a 65 házassági évfordulójukat.

Kettő gyermekük született és 4 unokájuk van.

Fiatal korában hobbija volt a sportlövészet, és a mai napig szereti a sportokat nézni a Tv-be. A kézilabda mérkőzések közül egyet sem hagy ki. Kedvenc időtöltése még az olvasás. Józsi bácsi születésnapját családi körben ünneplik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.