Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Július 19. 00:00, kedd | Helyi

50 százalékos vasúti utazási kedvezménnyel a Campus Fesztiválra

50 százalékos vasúti utazási kedvezménnyel a Campus Fesztiválra

A Campus Fesztivált 2022. július 20-24. között rendezik, a ​MÁV-START és a GYSEV a rendezvényre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecen vasútállomásra.

A fesztiválra érkezőknek nyújtott kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Aki 1. kocsiosztályon szeretne utazni, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat; illetve feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban július 19-étől kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 25-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegeztetés után érvényes, amire a főbejáratnál található InfóPonton van lehetőség, minden nap 14:00 és hajnali 2:00 között. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) állít ki és pótdíjat számít fel.

A fesztiválról minden információ a https://www.campusfesztival.hu/hu oldalon érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.