Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2023. Május 19. 13:05, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

Egy rendőrségi akció során egy személygépkocsit a 71-es számú főúton 13 óra 6 perckor Balatonfűzfőn, majd 4 perccel később, 13 óra 10 perckor Balatonkenesén mérték be az egyenruhások, ugyanis nem a lakott területen belül megengedett 50 km/h-val közlekedett gépkocsijával.

A rendőrök Balatonakarattya belterületén állították meg a sofőrt és a két gyorshajtás miatt helyszíni bírságokat szabtak ki vele szemben.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, és ne hajtsanak gyorsabban a megengedettnél, mert a szabálytalanság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedés többi résztvevőjére is!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:37, kedd | Belföld

Szijjártó: idén megdől a tavalyi beruházási, foglalkoztatottsági és exportrekord

Idén minden gazdasági nehézség ellenére megdől a tavaly született beruházási, foglalkoztatottsági és exportrekord Magyarországon, ez részben az autóipar szárnyalásának is köszönhető - közölte a miniszter.

2023. Október 03. 07:36, kedd | Belföld

Kijev levette az OTP Bankot a nemzetközi háborús szponzorok listájáról

Levette az OTP Bankot a nemzetközi háborút finanszírozó vállalatok listájáról az Ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) - jelentette be az ügynökség hétfőn a honlapján.