Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2017. Március 20. 05:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

16 ezer adag kábszerrel buktak le – Videón az elfogás!

16 ezer adag kábszerrel buktak le – Videón az elfogás!

Közel 16 ezer adag marihuánát vontak ki a feketepiacról a fővárosi rendőrök a minap.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya nyomozást folytat M. Z. 43 éves bosnyák és S. M. 46 éves szerb állampolgárokkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntette, illetve T. Tibor 41 éves pétfürdői lakossal szemben kábítószer-birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint az évek óta Magyarországon élő 43 éves M. Z. bosnyák férfi kábítószert árult Budapesten a Ferencvárosban lévő lakása közelében. A bosnyák férfi a kábítószert S. M. szerb állampolgártól szerezte be, aki azt Szerbiából hozta be.

A 43 éves bosnyák férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály felderítői és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2017. március 17-én 22 óra 15 perckor Budapesten az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán elfogták és előállították.

A bosnyák férfi elfogását megelőzően a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a fővárosi nyomozók jelzése alapján elfogták T. Tibort is, aki a kábítószert M. Z. bosnyák állampolgártól vásárolta. Elfogásakor autójában a rendőrök közel öt kilogramm marihuánát találtak.

A kábítószer bűnözés elleni nyomozók a szerb férfit 2017. március 18-án 9 óra 30 perckor Taksonyban egy motelben elfogták.

A nyomozók az ügyben több budapesti lakásban is házkutatásokat tartottak, ahol összesen 11 kilogramm marihuánát, illetve 12.285 Eurót és 180 angol fontot, továbbá kábítószer értékesítéséhez és csomagolásához használt eszközöket találtak és foglaltak le.

A három férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.