Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 13. 13:26, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

VISSZAVÁGNA A HONVÉDNAK A KOSÁRSULI

VISSZAVÁGNA A HONVÉDNAK A KOSÁRSULI

Egy hónappal ezelőtt éppen a Kosársuli ellen játszotta első hazai mérkőzését a szezonban a Honvéd, mivel egy felújítás miatt addig nem használhatták csarnokukat a fővárosiak.

Ez az alkalom nem hozott szerencsét a kék-sárgáknak, hosszú ideig vezettek, de mégis alul maradtak a derbin. Szombat este 18:30-kor viszont visszavághatnak Szabó Péterék a kellemetlen emlékekért a Hódtói Sportcsarnokban…

Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, mivel a korábbi vásárhelyi közönségkedvencet, Kováts Róbertet soraiban tudó budapestiek igen jó szériában vannak. Legutóbbi öt meccsükből négyet hoztak, mindössze a PVSK babrált ki velük idegenben. Igazi csapatmunka eredményezte ezt a menetelést: Puskás Artúr fiai közül hatan átlagolnak tíz pont körül mérkőzésenként. Emiatt igen nagy kihívást jelent a velük szembeni védekezés riválisaiknak, és ez feladja a leckét a Csongrád megyeieknek is.

Úgy hírlik a Kosársuli játékosainak nagyon jót tett a két hónapos „sikerböjtöt” követő múlt heti, győri diadal. Vas Péterék ráadásul először nyertek idegenben a bajnokságban. Ez azonban még nem volt elegendő ahhoz, hogy a hódmezővásárhelyiek elmozduljanak a tabella utolsó helyéről. Utasi Gábor együttesének pluszmotivációt jelenthet az, hogy ha szombaton győztesen hagyják el a parkettet, akkor újabb lépést tesznek afelé, hogy elmozduljanak a mélypontról.
A 2018. március 17-én szombaton 18:30-kor kezdődő Kosársuli – Honvéd NBI/B csoportos találkozóra a Kosársuli támogatóinak, az MMFB Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak