Városlista
2018. november 15, csütörtök - Albert, Lipót

Hírek

2018. November 08. 15:29, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a PontyShow rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kelenföld és Zugló állomásokra érvényes.


A Pontyshow-t a Hungexpo területén, november 9-től 11-ig rendezik meg; az utazást legkorábban november 8-tól lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 12-én éjfélig kell befejezni. A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha mellette a rendezvényre szóló belépőjegyet is felmutatják. Ennek hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-felaron-kozep-europa-legnagyobb-horgaszkiallitasara-pontyshowra) és a rendezvény weboldalán (http://www.pontyshow.hu) található.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 14. 11:07, szerda | Helyi

Illegális migránsokat fogtak el Nagylaknál

A Csongrád megyei rendőrök öt illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A rendőrök a férfiakat előállították.

2018. November 14. 11:05, szerda | Helyi

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2018. November 14. 11:03, szerda | Helyi

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2018. November 14. 11:00, szerda | Helyi

Halálos baleset a 47-es főúton

Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött össze a 47-es főút 196-os kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely külterületén.