Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. November 08. 15:29, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a PontyShow rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kelenföld és Zugló állomásokra érvényes.


A Pontyshow-t a Hungexpo területén, november 9-től 11-ig rendezik meg; az utazást legkorábban november 8-tól lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 12-én éjfélig kell befejezni. A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha mellette a rendezvényre szóló belépőjegyet is felmutatják. Ennek hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-felaron-kozep-europa-legnagyobb-horgaszkiallitasara-pontyshowra) és a rendezvény weboldalán (http://www.pontyshow.hu) található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.