Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 15. 13:31, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

ÚJABB NAGY UTAZÁS

ÚJABB NAGY UTAZÁS

Ismét útra kel a Vásárhelyi Kosársuli NBI B-s kosárlabda csapata. Utasi Gábor fiai pénteken egészen Bonyhádig buszoznak, hogy 19:30-kor lejátsszák következő bajnokijukat.

A kék-sárgáknak az elmúlt hetekben már voltak bíztató meccsei: legutóbb a Honvéd otthonában már majdnem sikerült győzniük.

Néhány éve igazi B-csoportos csúcsrangadónak számított egy Bonyhád-Kosársuli összecsapás. Azóta azonban igen nagyot fordult a világ a két gárdával: keleti és nyugati konferenciák akkori legjobbjai most a felsőházban a 13. és a 14. helyet foglalják el a tabellán. Ebben nagy szerepe van annak, hogy az idényben új rendszerben folyik a küzdelem a második vonalban. Az elit, piros csoportban alaposan kiegyenlítődtek az erőviszonyok, ami a hosszabb utazásokkal kombinálva igencsak megnehezíti az együttesek dolgát.

A 13. bonyhádiak 5-12-vel várják az ütközetet. Ráadásul igencsak ki lehetnek éhezve a sikerre, mivel október közepe óta mindössze csak egy alkalommal diadalmaskodtak, néhány hete a pécsi fiatalok távoztak vereséggel tőlük. A jó szezonkezdés utáni egyre gyengébb produkcióban oroszlánrésze volt annak, hogy egyik legjobbjuk, Faragó Péter novemberben befejezte aktív pályafutását, és a Vasas vezetőedzőjeként azóta már a legjobb négy hely egyikéért harcol.

A Kosársulinál sem túl rózsás a helyzet. A Vasas és a Honvéd ellen már majdnem sikerült ismét győzelmi ösvényre lépnie Vaséknak. Nem könnyíti meg a dolgukat, hogy a jól teljesítő Molnár Bence térdszalagja rakoncátlankodik, de nem épült fel még térdsérüléséből Kelemen Balázs sem. Utasi Gábornak tehát komoly teendői vannak az alsóházi presztízscsata előtt…

A Vásárhely tehát pénteken hosszú útra indul. Az utazáshoz a megfelelő körülményeket a csapat két támogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. biztosítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.