Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 14. 15:20, hétfő | Helyi
Forrás: Varga Nóra Próbakő Kommunikáció

Új szerb TV-csomag érhető el Európában a Telekom Srbija és a SES Video révén

Új szerb TV-csomag érhető el Európában a Telekom Srbija és a SES Video révén

A Telekom Srbija és a SES Video 10 TV-csatornát juttat el az európai közönséghez, valamint a volt jugoszláv tagországokba a keleti 23,5 fokos műholdas pozícióból.

A Telekom Srbija és a SES Video friss terjesztési szerződésének értelmében a két vállalat új TV-csomagot indít Európában a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción keresztül.

A SES által ma bejelentett többéves megállapodás értelmében a Telekom Srbija az ASTRA 3B műhold kapacitását bérli az új televíziós csatornacsomag kábel-, valamint IPTV hálózatokra történő továbbításához elsősorban Szerbiába, Horvátországba, Bosznia-Hercegovinába, Szlovéniába, Macedóniába, valamint Montenegróba. Az új tévés csomag kezdetben 7 TV-adót tartalmaz majd, köztük az Agro TV, a Film Klub, a Kitchen TV, a Star TV, valamint a Zenska TV adását. További három csatorna pedig idén nyáron kerül majd be a csomagba.

„Jelentős lépés ez számunkra, hiszen partnerünk hálózatának segítségével helyi, valamint regionális programjainkat is továbbíthatjuk az európai közönség számára” – mondta Marijana Vukasinovic, a Telekom Srbija tartalomkezelésért felelős vezetője. „Ez a televíziós csomag számos szerb, valamint régiós TV-csatornát kínál majd a nézőknek Európa-szerte. Sok különböző projekten dolgoztunk már együtt a SES-sel az évek során, és úgy gondoljuk, hogy a legjobb választás volt ismét mellettük dönteni.”

„Nagyon örülök, hogy kiemelkedő minőségű műsorszórási szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk a Telekom Srbija videós üzletágának bővítéséhez” – tette hozzá Martin Ornass-Kubacki, a SES Video közép- és kelet-európai értékesítésért felelős alelnöke. „A megállapodás, miszerint együtt egy vadonatúj tévés csomagot indítunk útjára újabb lépés afelé, hogy megerősítsük régóta fennálló együttműködésünket szerbiai partnerünkkel.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.