Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Március 13. 15:03, szerda | Helyi
Forrás: Varga Anikó intézményvezető Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata - konzorciumban a Bessenyei Ferenc Művelődési Központtal

– Európai Uniós támogatást nyert el 2017. év végén a helyi közösségek kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztésére és a közösségi szerepvállalás erősítésére.

A TOP-6.9.2-16-HM1-2017-00001 azonosítószámú, „A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” címet viselő, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szakmai vezetésével megvalósuló projekt egy közösségfejlesztő, közösségépítő program, melynek legfőbb célja, hogy a városban élőket, képessé tegyük arra, hogy a saját kis közösségükben programokat, családias hangulatú délutánokat tudjanak megvalósítani, ezzel élhetővé téve saját lakókörnyezetüket, lakóközösségüket, és hogy helyben hozzá tudjanak jutni a saját igényeiknek megfelelő kulturális, és szabadidős programokhoz.

Az elmúlt időszakban a projekt keretében dolgozó közösségfejlesztők már sok háztartásba eljutottak és készítettek interjúkat annak érdekében, hogy felmérjék a vásárhelyiek igényeit a közösségi programok és rendezvények kapcsán. Az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével a helyi lakosok munkánkat segítik, hiszen a legfontosabb számunkra, hogy programjaink a városrészekben élők igényeit tükrözzék!

http://www.vasarhelyikozossegek.hu/kerdoiv

A kérdőíveket elektronikusan a fenti linken, papíralapon pedig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban tudják kitölteni 2019. március 19-ig!

Nagyon köszönöm segítségüket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.