Városlista
2019. március 20, szerda - Klaudia, Alexandra

Hírek

2019. Március 13. 15:03, szerda | Helyi
Forrás: Varga Anikó intézményvezető Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata - konzorciumban a Bessenyei Ferenc Művelődési Központtal

– Európai Uniós támogatást nyert el 2017. év végén a helyi közösségek kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztésére és a közösségi szerepvállalás erősítésére.

A TOP-6.9.2-16-HM1-2017-00001 azonosítószámú, „A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” címet viselő, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szakmai vezetésével megvalósuló projekt egy közösségfejlesztő, közösségépítő program, melynek legfőbb célja, hogy a városban élőket, képessé tegyük arra, hogy a saját kis közösségükben programokat, családias hangulatú délutánokat tudjanak megvalósítani, ezzel élhetővé téve saját lakókörnyezetüket, lakóközösségüket, és hogy helyben hozzá tudjanak jutni a saját igényeiknek megfelelő kulturális, és szabadidős programokhoz.

Az elmúlt időszakban a projekt keretében dolgozó közösségfejlesztők már sok háztartásba eljutottak és készítettek interjúkat annak érdekében, hogy felmérjék a vásárhelyiek igényeit a közösségi programok és rendezvények kapcsán. Az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével a helyi lakosok munkánkat segítik, hiszen a legfontosabb számunkra, hogy programjaink a városrészekben élők igényeit tükrözzék!

http://www.vasarhelyikozossegek.hu/kerdoiv

A kérdőíveket elektronikusan a fenti linken, papíralapon pedig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban tudják kitölteni 2019. március 19-ig!

Nagyon köszönöm segítségüket!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 20. 09:13, szerda | Helyi

Idén eddig 584 tonna illegális hulladékot szállíttatott el a MÁV a területeiről

Hét hatalmas mozdonynak megfelelő tömegű, több mint 584 tonnányi hulladékot vitettet el február végéig a MÁV fővárosi és vidéki vasúti területekről.

2019. Március 20. 09:09, szerda | Helyi

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Március 20. 09:05, szerda | Helyi

Ajánljon Ön is helyszínt a 2019-es Speedmarathonhoz!

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2019. április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét.

2019. Március 19. 16:35, kedd | Helyi

Máté Hunor kiállítása a Hódmezővásárhelyi Művésztelepen

Máté Hunor KAPUK című kiállítása a Nyitott Műterem Sorozat a Hódmezővásárhelyi Művésztelepen keretében.