Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 25. 14:39, péntek | Belföld
Forrás: STOP/Autolabor.hu

Teszt: Infiniti M30d - Az elegancia japán nagykövete - VIDEÓ

Teszt: Infiniti M30d - Az elegancia japán nagykövete - VIDEÓ

Vajon mi mindent nyújt a Nissan 18 millió forintért kínált prémium autója?

A világ legszebb utasterének birtokosa. Kell ennél több? Persze, hogy kell, hiszen ahogyan a külső, úgy a belső sem minden... viszont ami tény, az tény. Korábban, az Infiniti M35h néhány órás menetpróbáján pont azt kaptam, amire számítottam, de annál az autónál kevés időm volt az ismerkedésre. Most viszont végre csak én voltam, és az M30d. Egy üresen is közel két tonnás gép, amely kimeríti a luxus és a kényelem fogalomtárát.

Jól tette a Nissan, hogy a Toyota mintájára megalkotta saját prémiummárkáját, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Európa nem éppen a japán luxusgépek legfőbb piaca. Az inkább az Egyesült Államok, Kína, vagy maga Japán. Az öreg kontinensnek maradnak a német prémiumok: BMW, Audi, Mercedes. De mi van, ha valaki már unja az állandóan egymással kardoskodó 5-öst, A6-ost és E-osztályt? Nekik tökéletes alternatíva lesz egy Infiniti. Derítsük ki, miért!

A tesztet tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Infiniti M30d

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.