Városlista
2017. november 25, szombat - Katalin

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szívesen utazna az utószezonban a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz?

A Dunakanyarban kirándulva, Budapest nevezetességeit csodálva, esetleg Pécsett, Győrött vagy Szegeden élvezné a vénasszonyok nyarát? Vonattal mindezt olcsóbban megteheti – szeptember 30-ig vehető igénybe a dolgozói bérlet mellé a 33%-os vasúti kedvezmény.

Június közepe óta már több mint 11 ezer utas élt a lehetőséggel – csatlakozzon hozzájuk Ön is! Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló, 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetősége a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán is biztosított.

A 33%-os kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy érvénytartamának első napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (igazolványszámra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A kedvezményt másodosztályon lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. Online vásárlás esetén, ha jegyét az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatja ki, illetve mobiltelefonja vagy laptopja képernyőjén mutatja be, még 3% kedvezményt is kap.

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 24. 11:53, péntek | Helyi

Károlyi Lászlót 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Károlyi László november 24-én ünnepelte 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai köszöntötték.

2017. November 24. 11:43, péntek | Helyi

Szent László az Emlékpontban

Szent László emlékére igyekszik felhívni a figyelmet a nevét viselő emlékév, valamint a szent király életét és annak hatását bemutató tárlat, amely csütörtök este óta látható a hódmezővásárhelyi Emlékpontban.

2017. November 24. 11:40, péntek | Helyi

Nemanja Gajic: „Hinnünk kell a győzelemben!”

A szombat este 18:30-kor kezdődő bajnokin sem számíthat sétagaloppra a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban.

2017. November 24. 11:34, péntek | Helyi

Idén 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány a város ajándéka a 70 év felettieknek

Hódmezővásárhely közgyűlése mai rendkívüli ülésén egyhangú döntéssel elfogadta Kószó Péter alpolgármester egyéni képviselői indítványát