Városlista
2018. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szívesen utazna az utószezonban a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz?

A Dunakanyarban kirándulva, Budapest nevezetességeit csodálva, esetleg Pécsett, Győrött vagy Szegeden élvezné a vénasszonyok nyarát? Vonattal mindezt olcsóbban megteheti – szeptember 30-ig vehető igénybe a dolgozói bérlet mellé a 33%-os vasúti kedvezmény.

Június közepe óta már több mint 11 ezer utas élt a lehetőséggel – csatlakozzon hozzájuk Ön is! Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló, 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetősége a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán is biztosított.

A 33%-os kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy érvénytartamának első napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (igazolványszámra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A kedvezményt másodosztályon lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. Online vásárlás esetén, ha jegyét az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatja ki, illetve mobiltelefonja vagy laptopja képernyőjén mutatja be, még 3% kedvezményt is kap.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 22. 15:10, csütörtök | Helyi

Építsd meg a vonatjegyed! – különleges hétvége különleges mozdonnyal a Gyermekvasúton

Egészen február végéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak a gyerekeknek, akik saját építésű LEGO® vonatot mutatnak be a jegyváltáskor.

2018. Február 21. 17:56, szerda | Helyi

Gárdonyi Géza: A Bor című darabja Hódmezővásárhelyen

2018. január 27-én és 28-án rendezték meg immáron harmadik alkalommal a budapesti Nemzeti Színházban a Pajtaszínház Szemlét.

2018. Február 21. 17:50, szerda | Helyi

Kiállításmegnyitó és filmbemutató a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából

A hódmezővásárhelyi Emlékpontban 2018. február 23-án három rendezvény kapcsolódik a kommunizmus áldozatainak emléknapjához.

2018. Február 21. 17:44, szerda | Helyi

Katolicizmus és kommunizmus között

Miklós Péter új könyve Vásárhely egyháztörténetéről