Városlista
2018. június 25, hétfő - Vilmos

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szívesen utazna az utószezonban a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz?

A Dunakanyarban kirándulva, Budapest nevezetességeit csodálva, esetleg Pécsett, Győrött vagy Szegeden élvezné a vénasszonyok nyarát? Vonattal mindezt olcsóbban megteheti – szeptember 30-ig vehető igénybe a dolgozói bérlet mellé a 33%-os vasúti kedvezmény.

Június közepe óta már több mint 11 ezer utas élt a lehetőséggel – csatlakozzon hozzájuk Ön is! Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló, 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetősége a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán is biztosított.

A 33%-os kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy érvénytartamának első napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (igazolványszámra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A kedvezményt másodosztályon lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. Online vásárlás esetén, ha jegyét az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatja ki, illetve mobiltelefonja vagy laptopja képernyőjén mutatja be, még 3% kedvezményt is kap.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 22. 12:01, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében.  Gyakorlott jogászaink segítségét teljesen díjmentes és anonim módon kérheti munkajog, cégjog, TB és adójog területén.

2018. Június 22. 11:53, péntek | Helyi

Körözött autó Csanádpalotánál

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött Mercedest foglaltak le.

2018. Június 22. 11:51, péntek | Helyi

Megindult a forgalom az M43-as autópályán

A belső sávon megindult a forgalom az M43-as autópálya országhatár irányába vezető oldalán, Maroslele közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

2018. Június 21. 15:15, csütörtök | Helyi

Távol jársz

A Steiner Béla Városi Kórus hangversenye a Tornyai-múzeumban