Városlista
2017. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szeptember végéig még igénybe vehető a dolgozói bérlet mellé járó 33%-os kedvezmény

Szívesen utazna az utószezonban a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz?

A Dunakanyarban kirándulva, Budapest nevezetességeit csodálva, esetleg Pécsett, Győrött vagy Szegeden élvezné a vénasszonyok nyarát? Vonattal mindezt olcsóbban megteheti – szeptember 30-ig vehető igénybe a dolgozói bérlet mellé a 33%-os vasúti kedvezmény.

Június közepe óta már több mint 11 ezer utas élt a lehetőséggel – csatlakozzon hozzájuk Ön is! Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló, 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetősége a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán is biztosított.

A 33%-os kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy érvénytartamának első napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (igazolványszámra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A kedvezményt másodosztályon lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. Online vásárlás esetén, ha jegyét az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatja ki, illetve mobiltelefonja vagy laptopja képernyőjén mutatja be, még 3% kedvezményt is kap.

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 22. 11:09, péntek | Helyi

Lakossági fórum a Csúcsi Olvasókörben

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

2017. Szeptember 22. 11:05, péntek | Helyi

Lakossági fórum a Tarjáni Olvasókörben

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

2017. Szeptember 21. 15:31, csütörtök | Helyi

Vásárhelyi Őszi Hetek rendezvénysorozat

Idén is számos érdekes program várja a Vásárhelyi Őszi Hetek rendezvénysorozaton 2017. október 31-éig a hódmezővásárhelyieket.

2017. Szeptember 21. 15:15, csütörtök | Helyi

Ősszel is Balaton – díjmentes kerékpárszállítás a balatonfenyvesi kisvasúton

A MÁV-START a tavaszi Nyitott Balaton programsorozat után az őszi rendezvény időszakában is, díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít szeptember 22-től október 15-ig a balatonfenyvesi kisvasúton utazók részére.