Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 30. 15:48, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Rendkívüli közgyűlést tart Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Rendkívüli közgyűlést tart Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

2015. március 31-én (kedden) 8 órakor rendkívüli közgyűlést tart.

Napirendi pontok:

1. A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Megyei Elnökségének helyi földbizottsági feladatkörben kelt kamarai állásfoglalása ellen benyújtott kifogás elbíráslása a Hódmezővásárhely külterület 0345/41 hrsz alatti ingatlan vonatkozásában.

2. Egyebek

Indoklás:
A 2013. évi CCXII. törvény 103.§-a értelmében a föld tulajdonjoga megszerzésének hatósági jóváhagyása iránti eljárásban a mezőgazdasági igazgatási szerv megkeresi a helyi földbizottságot állásfoglalás kiadása céljából. A helyi földbizottság állásfoglalása ellen kifogás terjeszthető elő a települési önkormányzat képviselő-testületénél, melyet 15 napon belül zárt ülésen bírál el a testület.
A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Megyei elnökségének Állásfoglalása helyi földbizottsági feladatkörben kamarai állásfoglalása ellen kifogás került benyújtásra, ezért a fenti jogszabályi rendelkezések következtében szükséges rendkívüli ülés összehívása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak